APM Constanța Înființare fermă de găini ouătoare. Iată cine este investitorul

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Avicola Mihail Kogălniceanu SRL.
 
Mai precis, vorbim de proiectul „Înființare fermă de găini ouătoare”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Cobadin, satul Cobadin, extravilan, Parcela A35/20, Tarla 7, titular.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului AVICOLA MIHAIL KOGĂLNICEANU SRL din județul Constanța, comuna Mihail Kogălniceanu, Trup Izolat, Zona Ferma 6, Construcția C2, FN, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.
 
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Avicola Mihail Kogălniceanu SRL este fondată în anul 2012, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat un profit de 27.945 lei, fără cifră de afaceri și fără salariați. Sediul social este în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, iar activitatea principală a firmei constă în „Creșterea păsărilor”. Mihai Ruca este asociat unic și administrator. El mai apare în firma Mar Pharma Veterinary SRL.

PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Pixabay.com

 
Citește și:

O fermă de pui din Mihail Kogălniceanu dorește construirea unei hale noi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Avarie RAJA pe conducta de alimentare cu apă de pe DN2A din localitatea Mihail Kogălniceanu. A fost oprită furnizarea apei

05 Dec 2022 2527

RAJA anunță Avarie pe DN 2A. Ce consumatori sunt afectați

12 Jul 2022 1290

O fermă de pui din Mihail Kogălniceanu dorește construirea unei hale noi

29 Dec 2021 2550

Avarie RAJA Baza militară și Aeroportul Internațional din Mihail Kogălniceanu, fără apă potabilă. Consumatorii din Oituz și Culmea, afectați

27 May 2020 2271

UPDATE. Locuitorii din Oituz și agenții economici din zona Aeroportului Mihail Kogălniceanu, fără apă potabilă

02 Jan 2020 2149

Societatea Avicola, Baza militară și Aeroportul Mihail Kogălniceanu rămân fără apă potabilă

12 Oct 2019 1800