Asociații Teomar Hai-Hui SRL supraetajează blocul din Eforie

  • Blocul a fost autorizat în iunie 2022
  • În final va avea patru etaje
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță faptul că firma Teomar Hai-Hui SRL a depus documentele necesare pentru eliberarea acordului de mediu pentru un proiect imobiliar.
 
Mai exact, este vorba de supraetajarea cu un nivel al construcției C1 autorizată prin AC 29 din 03.06.2022 – Construire Apart-hotel P+3E, împrejmuire teren și organizare de șantier, conform Legii 50/1991, propus a fi amplasat în Eforie Nord, pe aleea Belona FN, nr. Cadastral 104209, județul Constanța.
 
Informațiile legate de proiect sau de memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța din municipiul Constanșa, strada Unirii nr. 23, sau la sediul firmei amintite.
 
Teomar Hai-Hui SRL
 
Firma este fondată în anul 2012 și are sediul social în Constanța, pe strada Banu Mihalcea nr. 131. Activitatea principală a companiei constă în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociați în firmă sunt Leventi Adam – 50%, Bela Tănase – 40% și Teo-Andrei Bela – 10%. Cei trei au și calitatea de administratori ai firmei. Pentru anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 15.760 lei, la un singur salariat, cu o pierdere de 31.233 lei.
 
Conform confidas.ro, Adam Leventi mai apare în firmele Temih Agrotech SRL și Kyro Beach SRL. Bela Tănase apare în firmele Belnicos Construct SRL, Bela Tănase Persoană Fizică Autorizată, Bela Impex SRL, iar Teo-Andrei Bela apare în Bela Impex SRL.
 
Investiția de pe Steagului
 
La începutul lunii mai 2023, Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Belnicos Construct SRL. Nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului.



Este vorba de construirea unui imobil P+4E, pe strada Steagului nr. 53 din Constanța. 

 
Belnicos Construct SRL

Firma are sediul social pe strada Banu Mihalcea din Constanța, fiind fondată în anul 2019. Dină Enache și Bela Tănase sunt asociați, cu cote egale, în firmă, iar administrator este Bela Tănase. Firma nu a raportat salariați și cifră de afaceri pe anul 2021, fiind vorba doar de o pierdere de puțin peste 1.000 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Bloc de patru etaje, în municipiul Constanța. Nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.