Auto Lux Trading SRL investește la ieșirea din municipiul Constanța. Iată ce urmează să construiască

  • Auto Lux Trading SRL a obținut de la Municipalitate certificatul de urbanism nr. 502.
  • Actul se referă la construirea unei hale, a unei clădiri de birouri P+1e, amenajarea unei parcări și împrejmuirea terenului.
  • Investiția va fi realizată pe parcela A898/21 din municipiul Constanţa.
 
Auto Lux Trading SRL investește pe parcela A898/21 din municipiul Constanţa. Parcela se află în extravilanul municipiului Constanța, situat la aproximativ 4,5 km de zona industrială Palas și 4 km de Valu lui Traian.

Astfel  pe data de 22 februarie, Auto Lux Trading SRL  a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 502 care constă în „Construire imobil corp C1 – hală mentenanță parter, corp C2 – clădire birouri P+1e, amenajare incintă și platforme parcare, amplasare firmă luminoasă (totem) și portsteaguri, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Actul de urbanism este valabil 24 de luni.

 

Despre Auto Lux Trading SRL


 
Înființată în anul 2004, firma are sediul pe strada Soveja, nr. 112 din Constanța și se ocupă de transporturi urbane, suburbane si metropolitane de calatori. Doru Dumitru este asociat unic și administrator.

De-a lungul anilor, firma a obținut, prin negociere directă, de la instituții publice 9 contacte. Printre acestea se numără: Universitatea Ovidius Constanta, Centrul Cultural Judetean Constanta"Teodor T. Burada", Comuna 23 August, judetul Constanta, Clubul Sportiv Municipal Constanta și altele.

În anul fiscal 2022, societatea cu 68 de salariați a raportat cifră de afaceri de 12.598.095 lei și un profit net de 1.204.260
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. A fost publicată ordinea de zi!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce avere are Elena Iordache, contabil șef secție la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 1518

CNSC a respins contestația Marcon Star SRL în cadrul licitației pentru lotul 3 de transport județean estimat la peste 18 milioane de euro! (DOCUMENT)

23 Jan 2024 1316