Autorizație de construire pentru intrare în legalitate pentru firma constănțeană Levi Lux SRL

  • Primăria Constanța a emis o autorizație de construcție pentru societatea Levi Lux SRL
  • Societatea a fost înființată în anul 1997, având sediul social în Constanța, pe strada Vârful cu Dor
 
Primăria Constanța a emis o autorizație de construcție pentru societatea Levi Lux SRL, pentru intrare în legalitate.
 
Mai exact, prin AC 1038 din data de 30 decembrie 2021, societatea Levi Lux SRL a cerut și obținut documentul pentru imobilul de pe strada Vârful cu Dor nr. 26 din Constanța, pentru intrare în legalitate pentru împrejmuire teren, modificare fațade și amenajări interiaore  la autorizația de construire 820 din data de 4 iunie 2014, prin reamenajare imobil existent parter corp c1 şi prin extindere - hală depozitare,supraetajare corp c2 - sediu administrativ. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Levi Lux SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 1997, având sediul social în Constanța, pe strada Vârful cu Dor nr. 18, conform Confidas.ro. Asociat unic și administrator este Levent Ghengiamet, pe care îl regăsim și în altă societate – Sahinler SRL. Pentru firma în cauză, în anul 2020, a fost raportat un număr de 4 salariați, la o cifră de afaceri de 1.735.813 lei, cu un profit de 248.485 lei. Activitatea principală a societății constă în „Comerț cu ridicata nespecializat”.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:


Ce au hotărât asociații societății Wep Technology Investment din Pecineaga
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Levi Lux SRL a primit certificatul de urbanism pentru supraetajarea punctului de lucru de pe bulevardul I.C. Brătianu

21 Nov 2023 889