Batman Buildings SRL, document de urbanism de la Primăria Constanța

  • Prin CU 2896 din data de 31 octombrie 2023, Batman Buildings SRL dorește desființarea clădirilor C1, C2, de pe strada Energiei nr. 4
 
Batman Buildings SRL a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța ce vizează o investiție pe strada Energiei din Constanța.
 
Prin CU 2896 din data de 31 octombrie 2023, Batman Buildings SRL dorește desființarea clădirilor C1, C2, de pe strada Energiei nr. 4 și construirea unei locuine S+P+2E cu funcțiune complementară, reconstruire împrejmuire și amplasare firmă luminoasă. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 
Batman Buildings SRL
 
Firma este fondată în anul 2021, iar pe 2022 a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 163.450 lei și un profit de 128.289 lei. Sediul social este pe bulevardul IC Brătianu nr. 39A, Constanța, iar conform termene.ro, se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Asociat unic și administrator este Cosmin Hristu. El mai apare în firmele Batman Energy SRL și Mecatin SRL.
 
PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Batman Energy SRL edifică o centrală fotovoltaică la Saligny

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.