Bloc de cinci etaje, în Constanța! Investitorii au mai multe afaceri la malul mării

  • Imobilul va fi edificat pe parcela A510/7 (LOT3 si Lot 4) LOT 2/2/2/2/2/2/2/, loc. Constanţa.
 
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru SC Rentals SRL, prin Florin Adrian Dinu, pentru o investiție la Constanța.
 
Mai exact, prin CU 2470 din data de 17 octombrie, se va construe un imobil S+P+5E cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul va fi edificat pe parcela A510/7 (LOT3 si Lot 4) LOT 2/2/2/2/2/2/2/, loc. Constanţa.
 
Rentals SRL este fondată în anul 2004, cu sediul social pe str. Theodor D. Speranția nr. 112, județul Constanța. Activitatea principală a companiei este „Restaurante”. Asociați în firmă sunt Florin Adrian Dinu și Alexandru Dinu, ambii cu o cotă parte de 50%. Florin Adrian Dinu este administratorul companiei. În anul 2021, firma a raportat 22 de salariați, cu o cifră de afaceri de 2.158.837 lei, cu o cifră de afaceri de 620.813 lei.
 
Florin Adrian Dinu mai apare în firmele Ocean Café SRL, Kartel Café Events SRL, Amnesia Entertrainment SRL, Bros Events SRL, Bros Café Trade SRL și Plaza Events SRL. Alexandru Dinu este asociat și în firmele Strategic Coaching SRL, Plaza Events SRL, Bros Café Trade SRL, Kartel Café Events SRL, Ocean Café SRL, Bros Events SRL.
 
Pe firma Bros Café Trade funcționează clubul Fratelli de la malul mării, unde asociați sunt, alături de Alexandru și Florin Adrian Dinu, și Caramihai Daniel, Temelie Liviu Adrian, Talpau Silviu Florentin, Mergeani Nicolae, Popescu Simona Elena și Popescu Adriana Nadia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Clubul Fratelli Constanţa şi-a modificat structura. Vezi cine este noul administrator!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.