Bloc de locuințe, pe strada Nicolae Iorga Progress Consulting SRL, firma care administrează Cimitirul Municipal Constanța, investește în imobiliare

  • Primăria Constanța a emis un act de urbanism pentru Progress Consulting SRL, firma care administrează Cimitirul Municipal Constanța.
  • Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1172 din data de 7 mai - construire imobil de locuințe cu spații de servicii la parter și parcaje subsol și demisol – S+Dm+P+2 ÷ 4 etaje.
  • Imobilul va fi ridicat pe strada Nicolae Iorga nr. 24b din municipiul Constanţa. Actul de urbanism este valabil 24 de luni
 
SC Progress Consulting SRL, firma care administrează Cimitirul Municipal Constanța, intenționează să ridice un imobil S+Dm+P+2, locuințe cu spații de servicii la parter. În acest sens, a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1172 din data de 7 mai.
 
Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru construire imobil de locuințe cu spații de servicii la parter și parcaje subsol și demisol – S+Dm+P+2 ÷ 4 etaje, pe strada Nicolae Iorga nr. 24b din municipiul Constanţa. Actul de urbanism este valabil 24 de luni.

 
Despre Progress Consulting SRL
 

Societatea are în desfășurare cu Primăria Constanța contractul 28913/25.06.1998 în baza căruia la fiecare exercițiu anual financiar, Primăria primește 15% din cuantumul dividendelor societății. Primăria Constanța are de încasat de la societatea Progress Consulting SA, din profitul aferent anului 2022, suma de 1.011.025,99 lei, adică puțin peste 200.000 euro.
 
Societatea are puncte de lucru declarate în Constanța, str. Baba Novac nr. 194, în Agigea, sat Lazu, Parcela A 467/3/2/1 și în București, strada Brăiliței.
  
Progress Consulting SA (fostă Prospes Consulting SA) s-a înființat în anul 1997, a avut mai mulți acționari de-a lungul existenței, iar activitatea de pompe funebre și similare a declarat-o în februarie 2008, practic anul în care Cimitirul Municipal a inaugurat deschiderea unei noi camere mortuare dotată cu standarde europene.
 
Societatea oferă locuri de veci, servicii și produse funerare non-stop, plan funerar, transport, camere mortuare, cripte, adică tot ce are legătură cu plecarea veșnică.

 
Compania a mai desfășurat comerț cu combustibili, minerale și produse chimice pentru industrie, în anul 2006 se schimbă numele societății din Prospes Consulting SA în numele actual  Progress Consulting SA, iar în luna august a aceluiași an contractează un credit la Exim Bank pentru import mijloace de transport și utilaje de construcții.
 

Acționarii firmei sunt: Nicolae Crăciun, cu 75% din capitalul social, și Cristina Crăciun, cu 25% din capitalul social.
 
Administratorii firmei sunt: Ion Anca-Elena,  Rapotan ADRIAN și Sandu Eugenia Gina. Potrivit termene.ro, Crăciun Cristina este asociată în  Bytech Computers SRL, Eds-Eurodisposal Solutions SRL, Sanotech Group Bucuresti Filiala Constanța SRL, Roko Trading Company, C & C Mistral CO, Interoil și Easy Credit 4 All Ifn SA.
 
La rândul său, Crăciun Nicolae este asociat unic si administrator în Eternity Memorial SRL,  Bruno SRL,  Easy Credit 2 All Ifn SRL, Fannik Impex LTD. SRL, Easy Credit 4 ALL IFN SA și Tomitana Company SRL.
       
Numele lui Adrian Rapotan apare în Politia Press SRL. La rândul său, Sandu Eugenia Gina este acționar/asocia în Capital Invest SA, Kridas Consulting SRL, Grup Milenium Security SA și Krista MP SA.
 
În anul 2022, firma cu 95 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 20.140.026 lei și un profit de 6.630.271 lei.
 
Progress Consulting SA este acționar în Comfort Construct SRL și Easy Credit 4 All IFN SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite ți informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Schimbări importante în Comfort Construct SRL, firmă controlată de Progress Consulting SA, ce administrează Cimitirul Municipal din Constanța

Justiție Constanța: Firma care administrează Cimitirul Municipal Constanța a câștigat în instanță procesul cu primăria!
 
Firma administrează Cimitirul Municipal: Progress Consulting SA câștigă definitiv un proces împotriva Primăriei Constanța!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de cum au fost organizate Zilele Constanței?

19 May 2024 257

Postul de director executiv la Direcția de Strategii și Fonduri Europene este vacant Ani Merlă a ieșit la pensie. A lucrat cu ultimii 3 edili ai municipiului. Cu ce avere a părăsit Primăria Constanța?(DOCUMENTE)

19 May 2024 733

Licitații Constanța Primăria Cobadin, licitație deschisă pentru execuția lucrărilor pentru implementarea investiției publice (DOCUMENT)

19 May 2024 401

Cumpărări directe Constanța Primăria Fântânele investește în creșterea eficienței energetice a sistemului IP din comună (DOCUMENT)

19 May 2024 249

Cumpărări directe Constanța Primăria Mangalia investește în lucrări de intervenții pe domeniul public (DOCUMENT)

19 May 2024 281

Autorizație emisă Un nou loc de joacă va fi amenajat pe strada Berzei din Constanța

19 May 2024 292

Alegeri electorale 2024. ZIUA ELECTORALĂ Gihan Eserghep, candidatul PUSL la Primăria Constanța vorbește despre proiectele pe care vrea să le implementeze în municipiu

19 May 2024 406

Angajări Constanța Primăria Corbu angajează. Ești interesat?

18 May 2024 1610

Licitații Constanța Primăria Comunei Independența, investiție în educație (DOCUMENT)

18 May 2024 448

Primăria Chirnogeni, județul Constanța investește în digitalizarea serviciilor publice (DOCUMENT)

18 May 2024 368

Se reabilitează școala din Mereni, județul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 578

Cumpărări directe Constanța Selena SRL a bătut palma cu Primăria Cuza Vodă. Iată ce va furniza firma (DOCUMENT)

18 May 2024 746

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 549

Afaceri Constanța Muzeul de Artă „Lucian Grigorescu” Medgidia va fi reabilitat. Costul estimat este de peste 2,1 milioane de euro (DOCUMENT)

18 May 2024 457

Cumpărări directe Un singur ofertant interesat de realizarea unui studiu de fezabilitate aferente pentru stațiile de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 441