Casara Cargo va edifica o hală în Constanța. Document de urbanism, eliberat

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Casara Cargo SRL, prin Gheorghe Radu, care dorește să edifice un imobil în Constanța.
 
Prin CU 2746 din data de 12 octombrie 2023, investitorul propune construirea unei hale depozitare cu sediu administrative, bazin vidanjabil, amplasare cabină poartă, împrejmuire teren și roganizare de șantier pe Parcela A 929/22, Lot 1/2/1, loc. Constanţa. Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 

Despre Casara Cargo

 
Sediul social al firmei este pe Aleea Căprioarei nr. 3, Constanța, într-un apartament. Este fondată în anul 2003, iar pe anul 2022 a raportat 35 de salariați, o cifră de afaceri de 3,31 milioane lei și un profit de jumătate de milion de lei.
 
Firma se ocupă de lucrări de instalații electrice, conform obiectului de activitate declarat la RECOM. Firma mai are un punct de lucru pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 28, Constanța.
 
Asociați în firmă sunt Dragoș Vasile Felea – 50%, Gheorghe Radu – 25% și Lucian Spulbere – 25%. Gheorghe Radu este administratorul firmei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:
Baiatul de la cablu-accident de muncă în Constanța. Iată pățania lui descrisă de ITM Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baiatul de la cablu-accident de muncă în Constanța. Iată pățania lui descrisă de ITM Constanța

30 Jul 2021 6685