Ce se construiește Blue Bike Apartments SRL ridică un imobil pe Nicolae Iorga. A ieșit autorizația de construire de la Primărie

  • Blue Bike Apartments SRL ridică o clădire pe Nicolae Iorga, în Constanța
  • Conform autorizației, este vorba de o clădire cu două etaje, care va avea funcțiunea de locuințe colective, cu birou administrativ la parter
 
Blue Bike Apartments SRL a obținut de la Primăria Constanța o autorizație de construire pentru ridicarea unui imobil pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța.
 
Astfel, prin AC 666/08.09.2021, Blue Bike Apartments SRL va construe un imobil S+P+2E – locuințe colective cu birou administrativ la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul este situate pe strada Nicolae Iorga nr. 5-7, din municipiul Constanța, iar valabilitatea documentului este de 12 luni.
 
Contactat telefonic, Stere Iorgoveanu de la Blue Bike Apartments SRL nu a putut oferi mai multe detalii legate de investiție pentru că nu s-a ocupat de documentația pentru autorizație. În schimb, a precizat că este totul în regulă pe teren, fiind efectuată și descărcarea arheologică.
 

PUZ-ul de pe Iorga



 
Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului s-a întrunit în data de 27.02.2020, având pe ordinea de zi și solicitarea firmei Blue Bike Development SRL. Societatea a cerut emiterea avizului arhitectului-șef referitor la „PUZ pentru zona delimitată de strada Nicolae Iorga, strada Bucovinei, strada Bogdan Vodă și zona de reglementare ZRL4“. Imobilul care a generat Planul Urbanistic este situat pe strada Nicolae Iorga nr. 5-7. Inițiatorul PUZ-ului este firma Blue Bike Development SRL.
 
Conform certificatului de urbanism 262/21.01.2019 și extrasului de carte funciară nr. 247061/08.04.2019, terenul este situat în intravilanul municipiului Constanța, categoria curți-construcții, fiind situat în zona de impozitare A. Imobilul se află în proprietatea privată a persoanei juridice Blue Bike Development SRL.
 
Imobilul care a generat PUZ se regăsește în intravilan, în zona estică a municipiului Constanța, într-un areal cu parcelar predominant omogen, specific locuințelor individuale și colective mici, și este cuprins în următoarele zone protejate, conform Listei Monumentelor Istorice 2015 - anexă la Ordinul Ministrului Culturii și Patrimoniului Național nr. 2828/24.12.2015 pentru modificarea Anexei nr. 1 la Ordinul Ministrului Culturii și Cultelor nr.2.314/2004 privind aprobarea Listei Monumentelor Istorice, actualizată, și a Monumentelor Istorice Dispărute, cu modificările ulterioare.
 
Adresa imobilului este strada Nicolae Iorga nr. 5-7. Este situat la aproximativ 70 metri până la bulevardul Mamaia, la est de acesta, prin intermediul său zona având o accesibilitate nord-sud în cadrul orașului. Prin intermediul străzii Nicolae Iorga, terenul beneficiază de accesibilitate est-vest până la bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Imobilul se învecinează: la nord - cu strada Nicolae Iorga; la est - cu imobilul nr. 5 de pe strada Nicolae Iorga, nr. cad. 205472; la sud - cu imobilul nr 4-6 de pe strada Bogdan Vodă, nr. cad. 226521 și cu imobilul nr. 8 de pe strada Bogdan Vodă; la vest - cu imobilul de la nr. 9 de pe strada Nicolae Iorga, nr cad. 215932. Zona de studiu este delimitată: la nord - de strada Dragoș Vodă; la est - de bulevardul Mamaia; la sud - de strada Dragoș Vodă; la vest - de limita UTR ZRL4. Imobilul care a generat PUZ, în suprafață de 443 mp, este ocupat cu 5 corpuri dezafectate, cu suprafața totală construită la sol de 244 mp, reprezentând 55% din suprafața parcelei. Conform extrasului de carte funciară nr. 247061/08.04.2019, destinația construcțiilor este de locuință, construcții administrative, industriale și edilitare și construcții anexă.  

 

Despre Blue Bike Apartments SRL



 

Firma a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în municipiul Constanța, pe bulevardul Elisabeta, nr. 2B. Asociați în firmă sunt Octavian Caraivan, cu 33,33%, Stere Iorgoveanu, cu 33,34% și Ștefan Cătălin Petre, care deține 33,33%. Toți trei au rolul de administrator ai societății. Anul 2020 se prezintă astfel, din punct de vedere participare: 0 lei ciră de afaceri, la zero salariați, cu o pierdere de 1.416 lei.
 

Despre SC Blue Bike Development SRL

 
SC Blue Bike Development SRL a fost înmatriculată în anul 2012 și are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Stere Iorgoveanu, cu 25% din capitalul social, Octavian Caraivan, cu 25% din capitalul social, Marcela Chiru, cu 25% din capitalul social, și Viorica Petre, cu 25% din capitalul social. Administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, sunt Caraivan Octavian, Petre Ștefan Cătălin și Iorgoveanu Stere. În anul 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 60.673 lei, cu o pierdere de 392.137 lei.  
 
Conform Confidas.ro, Octavian Caraivan mai este asociat la Blue Bike Gate One SRL, Blue Bike Condominium SRL, Blue Bike Concept SRL și la Apartments 900001 SRL.
 
Petre Ștefan Cătălin mai este asociat la Blue Bike Gate One SRL, Blue Bike Condominium SRL, cât și la Blue Bike Concept SRL. Stere Iorgoveanu mai este asociat la Blue Bike Gate One SRL, Blue Bike Condominium SRL, Blue Bike Concept SRL, Custom Property SRL, Constantin SRL.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Blue Bike Development
SRL a solicitat avizul arhitectului-șef al Primăriei Constanța. Detalii (document)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce se construiește Blue Bike Apartments SRL modifică proiectul de pe strada Nicolae Iorga din Constanța

14 Dec 2021 1081