Ce se construiește Gramina Residences ridică un bloc de patru etaje, în Mamaia Nord

  • O firmă cu sediul în municipiul Constanța a primit undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru un proiect imobiliar
  • Este vorba de ridicarea unui bloc de patru etaje, cu funcțiunea de locuințe colective
  • Imobilul va fi edificat în Mamaia Nord
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al societății Gramina Residences SRL.
 
Decizia a fost că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil P+3E-4Eparţial – locuinţe colective şi realizare împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, str.Aleea D6, nr.FN, parcela A158/5/45, lot 2,  titular fiind Gramina Residences SRL prin Grameni Stere.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 16.07.2021
 
Despre Gramina Residences SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2018, având sediul social în municipiul Constanța, pe strada Merișor, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Stere Grameni, cu o cotă de 60% la beneficii și pierderi și Chirața Grameni, care deține o cotă de 40% din capitalul social total de 200 de lei. Stere Grameni este administratorul societății menționate. În anul 2020, firma a avut un singur angajat, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 3 lei.
 
Stere Grameni mai este asociat unic și administrator în firma Graminas Impex SRL, conform Confidas.ro.
  
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bloc nou, ridicat de Gramina Residences, pe strada Iuliu Maniu din Constanța

03 Jul 2023 1737

Un nou pas realizat de Gramina Residences! Ridică un bloc în municipiul Constanța

08 May 2023 1219

De la 0 la 4 milioane cifră de afaceri Gramina Residences SRL vrea să ridice un bloc în municipiul Constanța

19 Oct 2022 1325