Imobiliare

Complexul hotelier Victoria din Mamaia va suferi modificări

Patrizio Tofani şi Andreea Elena Ivanov, asociaţi în SC L & Sirom SRL, au decis să execute amenajări interioare la complexul hotelier Victoria. Acestea constau în supraetajarea recepţiei, a restaurantului, a holului şi a terasei.
 
În acest sens, SC L & Sirom SRL a obţinut, pe data de 28 august, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism, nr. 2630. Potrivit actului emis de municipalitate, societatea va executa amenajări interioare la complexul hotelier Victoria, va supraetaja recepţia, restaurantul, holul şi terasa. Complexul Victoria este situat în Mamaia.

L & Sirom SRL, în datele Registrului Comerţului 

Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, firma L & Sirom SRL a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în Mamaia, hotel Victoria. Capitalul social subscris, de 5.000 de lei, integral vărsat, este compus din 500 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este deţinută de Patrizio Tofani, născut pe 21.02.1961, în Livorno, Italia, cu 5% din capitalul social, şi Andreea Elena Ivanov, născută pe 25.05.1989, în Mangalia, cu
95% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, este Andreea Elena Ivanov.
 
Citeşte şi:
 
Firmă cu sediul în camera 2 a Hotelului Victoria Asociaţii unei societăţi din Mamaia, cercetaţi pentru evaziune fiscală

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Moş Nicolae îndestulat pentru copiii de la Fair Play Selgros a organizat petrecerea anuală pentru clienţi (galerie foto)

06 Dec 2010 2069

Petrecere Selgros pentru clienţii fideli

03 Dec 2010 1506