Crazy Beach din Mamaia, demers pentru extinderea localului. APM Constanța a dat undă verde la proiect

  • Deținătorii Crazy Beach din Mamaia au primit undă verde de la Mediu pentru extindere
 
Autoritatea pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția societății Underground Club SRL, din Mamaia, la Crazy Beach.
 
Decizia a fost că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „Extindere restaurant, reconstruire structură și modificare compartimentare”, propus a fi amplasat în Constanța, stațiunea Mamaia, str.Lamia, nr.2A, județul Constanța, titular fiind:  Laza Mihai pentru Underground Club SRL.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 15.08.2021.
 

Date din proiect

 
 Conform memorandumului depus de către societate la APM Constanța, „creșterea numărului de turiști și dezvoltarea economică a zonei Mamaia a atras după sine sporirea cererii de spații de alimentatie publică, lounge, petrecere a timpului liber într-o ambianță plăcută, astfel încât construcția de imobile cu astfel de desinații este în continua expansiune”. Obiectivul se va realiza în intravilanul municipiului Constanta, zona de nord a statiunii Mamaia, în vecinătatea plajei, unde se desfăsoara cu preponderenta activități de turism – cazare, alimentatie publică, agrement.
 
Imobilul ce face obiectul proiectului are suprafața de 611 mp și este alcătuit din doua loturi astfel:
  • Terenul situat în intravilanul stațiunii Mamaia, aleea Lamia nr. 2A(fostă careu C2, lot 21-VI-4), județul Constanța, în suprafață de 300 mp conform actelor, respectiv 330 mp conform măsurătorilor cadastrale si construcția edificată pe acesta C1- restaurant parter, avand o suprafată construită desfășurată de 300mp. Imobilul descris este identificat cu numar cadastral 227036.
  • Terenul situat în intravilanul stațiunii Mamaia, zona Nord, județul Constanța, în suprafață de 281mp. Imobilul descris este identificat cu numar cadastral 236886.
 
Astfel, suprafața totală a amplasamentului este de 611,00mp, acesta are o formă dreptunghiulara în plan, cu dimensiunile laturilor 19,21m x 31,79m, avand ca deschidere la Aleea Lamia segmentul de 19,21m.
 
Pe terenul cu suprafața de 611 mp exista un imobil cu o suprafata de 300mp, cu regim de inaltime parter, cu funcțiunea de restaurant, asupra caruia se va interveni prin extindere, modificare structură și compartimentare.
 

Construcția C1- restaurant parter, existentă pe amplasament este realizată în anul 2010, pe o structură parțial metalică, parțial din lemn, amplasate pe o placă de beton armat iar închiderile sunt realizate cu pereți ușori, închideri din lemn sau gips carton.
 
Prin prezentul proiect se propune extinderea terasei restaurantului existent și recompartimentarea zonelor existente.

Soluția propusă păstreaza conceptul arhitectural al clădirii existente, păstreaza zonificarea funcțională existentă: bucătarie – terasă acoperită. Soluția propusă va avea din punct de vedere structural același principiu de construire – structură metalică așeazată pe fundații locale și închideri (zonă bucătărie) ușoare din pereți tip sandwich și sistem gips- carton.
 
Underground Club SRL, în datele Registrului Comerțului
 
Firma a fost înființată în anul 1999, cu sediul social pe strada Mircea cel Bătrând, din municipiul Constanța. Asociați în firmă, cu cote egale (33,33%) sunt Horațiu Bobeș, Daniel Georgescu și Zoe Ghiuri. Administratori sunt Horațiu Bobeș și Daniel Georgescu. În anul 2020, firma a avut 60 de salariați, cu o cifră de afaceri de 11.266.675 lei, cu un profit de 2.896.357 lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Povestea oficială din instanță Cum a intrat în insolvență Beautiful Flowers SRL, fosta Sorla M & D SRL (DOCUMENTE)

09 May 2022 5834

Cea de-a IV-a ediţie a concursului „Miss High School” Distracţia, asigurată de formaţia CTC

04 May 2015 1883

Un nou eveniment din cadrul proiectului „Toamna Bobocilor” Doc, Deliric şi Vlad Dobrescu, la Crema Summer Club

10 Oct 2014 2246

Nemulţumit de concediere Două societăţi din Constanţa, chemate în instanţă de un fost angajat

25 Sep 2014 1732