Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

Foto - Ilistrativ
  • Primăria Constanța a emis pe data de 17 aprilie două acte de urbanism pentru Karelly Wash SRL.
  • Asociați în firmă sunt Roberta-Carla Dragu și Aurelia Săndulescu, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
 
Karelly Wash SRL și-a anunțat intenția de a ridica două imobile pe parcela V 566/8-9-LOT1/1 din Constanţa. În acest sens, a solicitat două acte de urbanism de la Primăria Constanâa.
 
Primăria Constanța a emis pe data de 17 aprilie două acte de urbanism pentru Karelly Wash SRL. Certificatul de urbanim nr. 1007- NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Construire imobil S+P+3e locuințe colective cu locuri de parcare la subsol, amenajare teren, împrejmuire și organizare de șantier întrucât - conform prevederilor P.U.G. este necesară elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic zonal. Imobilul urma să fie edificat pe parcela nr. V 566/8-9-LOT1/1 din Constanţa.
 
Certificatul de urbanims nr. 1006 - NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Construire imobil S+P+3e+4eth(etaj tehnic) locuințe colective cu locuri de parcare la subsol, amenajare teren, împrejmuire și organizare de șantier întrucât - conform prevederilor P.U.G. este necesară elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic zonal. Imobilul urma să fie edificat pe parcela nr. V 566/8-9-LOT1/1 din Constanţa. Ambele acte de urbanims sunt valabile 12 luni.

 
Despre Karelly Wash SRL

 
Înmatriculată în anul 2023, firma are sediul social pe Calea Bucuresti, Nr. 263, din Craiova, Județul Dolj și se cocupă de comerțul cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei și încălțămintei efectuat prin standuri, chioscuri și piețe. Asociați în firmă sunt Roberta-Carla Dragu și Aurelia Săndulescu, fiecare cu câte 50% din capitalul social.

Cei doi asociați sunt și administratorii societății. Potrivit termene.ro, Dragu Roberta-Carla mai este asociat si administrator în Robiana SRL  și Karl & Star Fashion SRL. La rândul său, Săndulescu Aurelia  este asociat unic și administrator în Chic Elegant Fashion SRL.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Bloc nou pe strada Baba Novac din Constanța, în locul unei spălătorii
 
Primăria Constanța a emis autorizația de construire: Marinii Buildings Development SRL, undă verde pentru investiția de pe strada Eduard Caudella
 
Imobiliare Constanța: Cine vrea să ridice un imobil de două etaje pe strada Baba Novac?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Karelly Wash SRL va modifica blocul de patru etaje, edificat pe locul unei spălătorii de pe strada Baba Novac din Constanța

23 Apr 2024 751

Bloc nou pe strada Baba Novac din Constanța, în locul unei spălătorii

30 Aug 2023 3427

Karelly Wash SRL va ridica un bloc de patru etaje pe strada Baba Novac din Constanța

18 Jun 2023 1761

Constanța Bloc nou pe strada Baba Novac! Ce investitor își anunță intenția

16 Mar 2023 1575

Un SRL cu obiect de activitate repararea autovehiculelor vrea să ridice un bloc de locuințe în cartierul Compozitorilor (DOCUMENTE)

11 Nov 2022 1898