Firme Constanța Acționarii Mettexin SA Mangalia, convocați în Adunarea Generală Ordinară. Pe odinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli

  • Aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi pierdere pentru anul 2023, aprobarea raportului Consiliului de Administraţie pentru anul 2023 și prezentarea şi aprobarea raportului cenzorilor pentru anul 2023 se află pe ordinea de zi a  Adunării Generale Ordinară a Acţionarilor.
  • Convocarea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1167 din data de 07  martie 2024.
 
 
Consiliul de Administraţie al SC Mettexin SA Mangalia convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii pentru data de 25.04.2024, ora 11.00, prima întrunire, respectiv 26.04.2024, ora 11.00, a doua întrunire în cazul neîndeplinirii condiţiilor de cvorum legale sau statutare la prima întrunire, la sediul societăţii din strada Rozelor din Mangalia, judeţul Constanţa.
 
Pe ordinea de zi sunt următoarele puncte:
 - Aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi pierdere pentru anul 2023.
- Aprobarea raportului Consiliului de Administraţie pentru anul 2023.
- Prezentarea şi aprobarea raportului cenzorilor pentru anul 2023.
- Aprobarea descărcării de gestiune a administratorului pentru anul fiscal 2023.
- Analiza şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2024.
- Aprobarea raportului anual întocmit conform Regulamentului ASF nr. 5/2018, aferent exerciţiului financiar 2023.
- Aprobarea prelungirii mandatelor cenzorilor.
 
La acestea se adaugă ratificarea încheierii contractului de audit nr. 37/16.01.2024, cu SC Neroaudit  SRL pentru auditarea situaţiilor financiare aferente anului 2023.
 
Mandatarea unei persoane să semneze hotărârea AGOA ce va fi adoptată şi să îndeplinească toate formalităţile privind înregistrarea la ORC. Aprobarea unor măsuri organizatorice privind redresarea societăţii în vederea realizării de profit.


Aprobarea datei de 15.05.2024, ca fiind data de înregistrare în funcţie de care vor fi identificaţi acţionarii asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârii AGOA şi aprobarea datei de 14.05.2024, ca ex-date.
 

Fiecare acţionar are dreptul să adreseze întrebări privind punctele de pe ordinea de zi a adunării generale, la sediul societăţii, în plic închis. Acţionarii pot participa personal, prin vot prin corespondenţă sau pot fi reprezentaţi în cadrul adunării de către alţi acţionari ai societăţii, în baza unei împuterniciri speciale, întocmită în baza prevederilor legale în vigoare. Convocarea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1167 din data de 07 martie 2024.
 

Despre Mettexin SA

 
Potrivit platformei termene.ro, societatea a fost înființată la data de 9 noiembrie 1992. Firma are sediul pe Strada Rozelor, Mangalia, Județ Constanța.
 
Mettexin SA are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate. Situația financiară pentru anul 2022 arată o pierdere de 49.684 lei la un număr de un singur angajat.
 
Acționari sunt Musteata Vasile, Lista Acționari PF, Mocea Marian, Avram Monica Marilena. Administratori sunt Baranga Maria, Burnei David, Stefan Claudiu-Iulian.
 
Numele lui Avram Monica Marilena mai apare și în firma Connected Advisor  SRL. Numele Mocea Marian mai apare și în firmele LITORAL SUD M 8899 SRL și Mocea & CO SRL. 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și.
 
Firme Constanța: Capitalul social al Gălbiori Wind Farm SRL a fost majorat. Monsson SRL devine asociat majoritar

Firme Constanța. Emoție și Culoare SRL își schimbă sediul social și își închide un punct de lucru
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședința acționarilor la Mettexin SA a stabilit durata noilor mandate

24 Jul 2021 825

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății SC METTEXIN SA, convocată în 31 mai

10 May 2021 1353

Mettexin Mangalia cheamă la judecată Finanţele Publice

08 Oct 2014 1942