Imobiliare

Fratele lui Jean Paul Tucan vrea să supraetajeze imobilul de opt etaje ridicat în staţiunea Mamaia

Primăria Constanţa a emis pe data de 5 septembrie Autorizaţia de construire nr. 1058 pentru societatea Global Building Investment SRL, controlată de Valentin-Emanuel Tucan, Vasilică Ivan şi Andreea-Florentina Munteanu.
 
Actul constă în „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 1137/2017 pentru «Construire imobil P+6-8e apartamente de vacanţă cu parcare la parter“ - prin supraetajare cu un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată, conform Legii 50/1991“. Investiţia este realizată pe bulevardul Mamaia nr. 413.
 
Reamintim că societatea Global Building Investment SRL, prin Valentin Emanuel Tucan, a solicitat şi a obţinut, pe data de 19 martie anul curent, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 1199, pentru „Modificare proiect «Construire imobil P+6-8e apartamente de vacanţă cu parcare la parter» prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991“, realizat în staţiunea Mamaia, careul D1, lot 3 + lot 3.

Date oficiale despre Global Building Investment SA 

Potrivit Registrului Comerţului, Global Building Investment SA a luat fiinţă în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 10.000 de lei. Global Building Investment SA este controlată de Valentin-Emanuel Tucan, cu 50% din capitalul social, Vasilică Ivan, cu 1% din capitalul social, şi Andreea-Florentina Munteanu, cu 49% din capitalul social. Valentin-Emanuel Tucan este administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Cenzorii firmei sunt Magdalena Văsii, Georgeta Tohăneanu şi Maria Perianu. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un singur salariat, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 42.080 de lei.
 
Precizăm că Valentin Emanuel Tucan, fost consilier local din Navodari, este fratele lui Jean Paul Tucan, cunoscut om de afaceri şi fost şef al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Clădire de opt etaje din Mamaia, supraetajată de Global Building Investment SRL

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Clădire de opt etaje din Mamaia, supraetajată de Global Building Investment SRL

21 Mar 2018 1152