Imobil, construit de Cosmo Imobiliare pe Promenada Năvodari. Din unitate turistică devine bloc de locuințe

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către Cosmo Imobiliare SRL.
 
Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii pentru proiectul „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 517/27.10.2021 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform Legii 50/1991 și schimbare destinație din imobil capacitate turistică în imobil locuințe colective rezultând imobil locuințe colective D+P+5E+Spth+Terasă circulabilă cu spațiu comercial la parter, parcări la demisol și modificări fațade”, propus a fi amplasat în județul Constanța, oraș Năvodari, strada promenade Năvodari nr. 107.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 07.08.2022.
 

Despre Cosmo Imobiliare SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2019, cu sediul social în orașul Bragadiru, strada Salciei, județul Ilfov. Asociați în firmă sunt Simmat Construzioni SRL, care deține 99,98% și Panaite Marius, care deține 0,01%. Panaite Marius este și administratorul companiei. În 2021, firma a raportat cifră de afaceri 0, cu 0 angajați, cu o pierdere de 18.661 lei.
 
Simmat Construzioni SRL este deținută în integritate de Panaite Marius.
 
Panaite Marius mai apare în firmele Buildtech Real Estate SRL, Cotroceni Apartments SRL, Simmat Construzioni SRL, Simmat Ponteggi SRL și Simmat Sistemi SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
   
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța Amânare în procesul prin care se cere anularea autorizației de construire pentru firmele Sim-Mat Construzioni și Cosmo Imobiliare

25 Feb 2024 631

Ce se construiește O firmă din Bragadiru ridică un bloc de cinci etaje în Mamaia

19 May 2022 2031