Imobiliare Constanța Autorizație de construire pentru un bloc de două etaje. Unde va fi amplasat?

  • Documentul este valabil 24 de luni
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru firma Rum Expedition Activ SRL, care dorește să investească în municipiul Constanța.
 
Conform AC 673 din data de 28 august 2023, firma Rum Expedition Activ SRL dorește să construiască un imobil P+2E+M – locuințe colective mici, parcare, împrejmuire teren și organizarea execuției, pe strada Dumitru Kiriac nr. 3 din Constanța. Documentul este valabil 24 de luni.
 

Rum Expedition Activ SRL

 
Rum Expedition Activ SRL a fost fondată în anul 2010. În 2022, a raportat 140.006 lei cifră de afaceri și un profit de 120.277 lei. Sediul social al firmei este pe strada Cișmelei nr. 8, într-un apartament de bloc. Asociați în firmă sunt George Piti și Stelian Rusa, ambii cu o cotă parte de 50%. Cei doi au și calitatea de administrator ai firmei.
 
George Piti apare și în Geornic SRL, iar Stelian Rusa în Salina Marea Neagră SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Imobiliare Constanța Familia Micula, document depus la Mediu pentru viitorul bloc de 10 etaje din Mamaia (DOCUMENT)


 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.