Imobiliare Constanța Avangarde Home SRL elaborează PUZ pentru o investiție în Mamaia Nord

Sursa foto Pixabay
  • Documentaţia de urbanism se va corela cu prevederile planurilor urbanistice anterior aprobate, în concordanță cu funcţiunile existente, cu vecinătăţile imediate şi cu solicitările populaţiei
 
Avangarde Home SRL a depus documentația la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța în ceea ce vizează Elaborare Plan Urbanistic Zonal în vederea actualizarii reglementărilor urbanistice zona delimitata de strada B5 la sud, b4 la nord si b7 la est, în Mamaia Nord.
 
Adresa imobilului este Trup Mamaia Nord, Zona Tabără Copii Lot 1/178 + Lot 1/179 + Lot 1/180 + Lot 1/181, Jud. Constanța. Se propune întocmirea unui Plan Urbanistic Zonal (P.U.Z.) privind actualizarea reglementărilor urbanistice pentru loturile de teren cuprinse în zona de reglementare propusă ZR1, în suprafață de 6.557mp, care este reprezentată de un teren liber de construcții nr.cad. 122950, ce a inițiat PUZ ul, având 1.661mp și de terenuri construite și libere de construcții în vecinătatea primului teren.
 
Documentaţia de urbanism se va corela cu prevederile planurilor urbanistice anterior aprobate, în concordanță cu funcţiunile existente, cu vecinătăţile imediate şi cu solicitările populaţiei. Vecinătățile sunt reprezentate de locuințe individuale, colective cu regim de înălțime de maxim P+5E, spații comerciale en detail, alimentație publică, locuințe de vacanță și dotări turistice.
 
Conform documentației PUZ nr.86/2009 aprobate anterior pentru investiția mai sus menționată se stipulează următorii indicatori (PUZ – Complex  Rezidential Beach Land)
- H max = 13.00 m
- Regim de inaltime maxim = P+3E
- P.O.T. = 35.00 %
- C.U.T. =2.0
 
Avangarde Home SRL
 
Firma este fondată în anul 2011, conform termene.ro, iar pe anul 2022, a raportat o cifră de afaceri de 24 milioane lei, un profit de 6,5 milioane lei și un număr de 10 salariați. Sediul social este pe strada Av. Vasile Sebe nr. 2 din Roșu, județul Ilfov.

 
Asociați în firmă sunt Carmen Ganea – 80% și Marian Nicușor Ganea – 20%. Cel din urmă este și administrator.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Familia Guci, o nouă investiție în municipiu! Certificat de urbanism, emis de primărie

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.