Imobiliare Constanța Avicola Premium SRL și Farm Nutrition SRL, răspuns de la Agenția de Mediu pentru ferma avicolă din Ovidiu



Avicola Premium SRL și Farm Nutrition SRL au primit răspuns de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța cu privire la investiția vizând ferma avicolă din Ovidiu.
 
APM Constanța a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire fermă avicolă“, propus a fi amplasat în Ovidiu, parcela A280/3/1+A280/3/2+A280/3/3.
 
Răspunsul APM este valabil atât pentru loturile 14 și 22 aparținând Avicola Premium SRL, cât și pentru loturile 3 și 11 aparținând Farm Nutrition SRL.
 
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, de pe strada Unirii, nr. 23, în zilele de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, precum și la adresa de internet a agenției.
 
Despre Avicola Premium SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 30 noiembrie 2023, Avicola Premium SRL a fost înființată în 2016, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 77 și se ocupă de creșterea păsărilor.
 
Firma are puncte de lucru la adresa din Ovidiu.
 

Asociați sunt Elena Dobre și Loredana Daniela Dobre, prima ocupându-se și de administrarea firmei.
 
Elena Dobre figurează și în Rom Data Storage SRL Constanța și Ferma Dobrogeană SRL Constanța, iar Loredana Daniela Dobre figurează, de asemenea, în Ferma Dobrogeană SRL.

 
În 2022, Avicola Premium SRL a declarat 0 angajați, pierderi peste 15.000 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Despre Farm Nutrition SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 30 noiembrie 2023, Farm Nutrition SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în Năvodari, pe strada T2 și se ocupă de creșterea porcinelor.
 
Firma are puncte de lucru în Ciocârlia de Sus, dar și în Ovidiu.
 
Asociați sunt Dan Culcea și Ionel Dobre, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Dan Culcea se leagă și de Culcea D. Dan PFA, iar cel al lui Ionel Dobre figurează și în Ferma Puiul Dobrogean SRL Cumpăna, precum și în Dobre I. Ionel Persoana Fizica Autorizata.
 
În 2022, Farm Nutrition SRL a declarat 0 angajați, pierderi aproape 7.200 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fermă avicolă, înfiinţată la Ovidiu. Cine este beneficiarul (document)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.