Imobiliare Constanța Blue Bike Concept SRL poate începe construirea unui nou bloc

Foto cu rol ilustrativ
  • Documentul are o valabilitate de 24 de luni
 
Blue Bike Concept SRL a obținut autorizația de construire pentru edificarea unui bloc nou la Constanța.
 
Prin AC 774 din data de 21 septembrie 2023, firma poate construe pe prelungirea Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 82 un imobil de locuințe colective, cu regim de înălțime 2S+P+3Eretras-4Eretras, cu spații comerciale la parter, împrejmuire și organizare de șantier, document ce are o valabilitate de 24 de luni.
 
Blue Bike Concept SRL
 
Firma este activă din anul 2020, cu sediul social pe bulevardul Elisabeta nr. 2B din Constanța. Asociați sunt Octavian Caraivan cu 33,33%, Stere Iorgoveanu, cu 33,34% și Ștefan Cătălin Petre, cu 33,33%. Administrator sunt cei trei oameni de afaceri. Pe 2021, firma a raportat 0 lei cifre de afaceri și niciun salariat, cu o pierdere de 90.049 lei. În 2022 pierdereas a fost de 54.565 lei, iar firma a mai raportat un singur salariat.
 

Caraivan Octavian mai apare în Blue Bike Apartments SRL, Blue Bike Condominium SRL, Blue Bike Gate One SRL, Blue Bike Development SRL. Stere Iorgoveanu apare și în Blue Bike Apartments SRL, Blue Bike Condominium SRL, Blue Bike Gate One SRL, Constantin SRL, Costum Property SRL și Blue Bike Development SRL. Ștefan Cătălin Petre apare și în Blue Bike Apartments SRL, Blue Bike Condominium SRL, Blue Bike Gate One SRL și Blue Bike Development SRL.
 
Despre Blue Bike Apartments SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în municipiul Constanța, pe bulevardul Elisabeta, nr. 2B. Asociați în firmă sunt Octavian Caraivan, cu 33,33%, Stere Iorgoveanu, cu 33,34% și Ștefan Cătălin Petre, care deține 33,33%. Toți trei au rolul de administrator ai societății.

 
Despre SC Blue Bike Development SRL
 

SC Blue Bike Development SRL a fost înmatriculată în anul 2012 și are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Stere Iorgoveanu, cu 25% din capitalul social, Octavian Caraivan, cu 25% din capitalul social, Marcela Chiru, cu 25% din capitalul social, și Viorica Petre, cu 25% din capitalul social. Administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, sunt Caraivan Octavian, Petre Ștefan Cătălin și Iorgoveanu Stere.
 
Investiția de pe Iorga
 
Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism pentru Blue Bike Apartments SRL, care investește într-un imobil pe strada Nicolae Iorga din Constanța.

 
Prin CU 3690 din data de 13.12.2021, societatea dorește modificarea proiectului de pe strada Nicolae Iorga nr. 5-7, prin care constreuiește un imobil S+P+2E-locuințe colective cu birou administrative la parter, împrejmuire teren șin organizare de șantier, prin recompartimentări interioare.

 
Astfel, prin AC 666/08.09.2021, Blue Bike Apartments SRL va construi un imobil S+P+2E – locuințe colective cu birou administrativ la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul este situate pe strada Nicolae Iorga nr. 5-7, din municipiul Constanța, iar valabilitatea documentului este de 12 luni.

 
La momentul obținerii autorizației, contactat telefonic, Stere Iorgoveanu de la Blue Bike Apartments SRL nu a putut oferi mai multe detalii legate de investiție pentru că nu s-a ocupat de documentația pentru autorizație. În schimb, a precizat că este totul în regulă pe teren, fiind efectuată și descărcarea arheologică.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Blue Bike Concept ridică un bloc pe strada Dinoisie cel Mic din Constanța

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.