Imobiliare Constanța Ce vrea să realizeze Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL la Năvodari?

  • Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 12.10.2023.


Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul firmei Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL, prin Sudati Ernesto.


Mediul a decis că nu trebuie demarată procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Instalație producere a fertilizanților organo-minerali – instalație flux tehnologic”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, str. Principală nr.1, lot 1/1_1/1, județul Constanța.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 12.10.2023.
 

Despre Combinatul de Îngrășăminte Chimice

Societatea este fondată în 2002, iar pe anul 2022 a raportat 106 salariați, o cifră de afaceri în creștere de 303 milioane lei, cât și un profit generos de peste 60 de milioane de lei. Firma se ocupă de fabricarea îngrășămintelor și produselor azotoase. Sediul social este în Năvodari, județul Constanța, pe strada Principală. Asociat unic este Novifert SRL, iar administrator este Sudati Ernesto.


Novifert SRL îl are ca asociat majoritar pe Sudati Ernesto, cu 99,99%, cât și pe Cagnani Alfredo, cu restul de procentaj, cei doi fiind cetățeni italieni. Pe 2022, firma a raportat 4 salariați, 2,2 milioane lei cifră de afaceri cu un profit de aproape 30 milioane lei. Societatea este fondată în 2000. Activitatea principală constă în „Depozitări”.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Năvodari vinde bunuri imobiliare. Iată cine le-a cumpărat

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în cadrul societății Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL

22 Aug 2021 1525

Declarații de avere Ce avere are Manuela Tone, comisar al Gărzii de Mediu Constanța

01 May 2021 3289

ITM Constanța, despre două accidente de muncă, produse zilele trecute

03 Aug 2019 2018

Firme Constanţa, rezultate financiare Combinatul de Ingrăşăminte Chimice SRL, cifră de afaceri în scădere şi profit în creştere faţă de anul de referinţă anterior (document)

12 Jan 2018 2606