Imobiliare Constanța Celine Property Development SRL modifică blocul de 8 etaje de pe strada Krakovia

 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Celine Property Development SRL, care dorește să modifice proiectul de pe strada Krakovia nr. 2 – lot 1/1, Cosntanța.
 
Este vorba de CU 1051 din 18 aprilie 2024. Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 1000 din 21.10.2022 rezultând un imobil cu funcțiunea de locuințe colective rh = P+4E-6E-8E RETRASE+TNC (terasă necirculabilă), organizare de șantier”. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Celine Property Development SRL
 
Firma este fondată în anul 2022, iar pe anul 2022 firma a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri 0 lei, cu o pierdere de 1.444 lei. Sediul social este pe strada Ștefăniță Vodă nr. 27, Constanța. Asociați în firmă sunt Yoy Property Development SRL și HKL Real Property Development SRL, ambii cu o cotă parte de 50%. Administrator sunt Keles Hicabi și Yavuz Ahmet.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro. 

 

Citește și:

Document de urbanism pentru clinica medicală Gral din Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.