Imobiliare Constanța Gavas Global SRL va reabilita clădirea din Satul de Vacanță, unde funcționează bowlingul

  • Documentul este valabil 12 luni.
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Gavas Global SRL, care dorește să reabiliteze imobilul pe care îl deține în Satul de Vacanță din municipiu.
 
Prin CU 3150 din 27 noiembrie 2023, firma Gavas Global SRL, dorește reabilitarea imobilului existent în Satul de Vacanță, incinta Bowling, lot 3, Constanța, prin amenajări și recompartimentări interioare, modificare fațade și amenajări exterioare. Documentul este valabil 12 luni.
 
Gavas Global SRL
 
Firma este fondată în anul 2011 și are sediul social în Mamaia, Careul C1, Constanța. Pe anul 2022, conform termene.ro, a raportat 2 salariați, o cifră de afaceri ed 298.552 lei și un profit de 83.958 lei. Monica Ludosanu este asociat unic și administrator. Ea mai apare cenzor în firma Happy Time Holding SA.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 

Vasea a renunţat la afacerea din Mamaia

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vasea a renunţat la afacerea din Mamaia

08 Oct 2014 2492