Imobiliare Constanța O firmă va modifica investiția de pe strada Dobrogei din Constanța

  • Mai precis, vorbim de CU 2089 din data de 25 iulie 2023, pentru continuare lucrări și modificare proiect imobiliar deținut de Nutri Fitness SRL din Constanța
  • Firma are sediul social în Eforie Nord, județul Constanța
  • Documentul emis de Primăria Constanța este valabil 12 luni.
 
Nutri Fitness SRL a obţinut un certificat de urbanism de la Primăria Constanţa, ce vizează continuarea unor lucrări pe strada Dobrogei nr. 29 din Constanța.
 
Mai precis, vorbim de CU 2089 din data de 25 iulie 2023, pentru continuare lucrări, modificare proiect autorizat cu AC 1187/28.05.2008 „Construire imobil apartamente D+P+2-3E(etajul 3 retras) apartamente cu câte 3 camere și dependințe și 4 locuri de parcare la demisol, finisaje fațade: tencuieli decorative ocru-orange+verde oliv; tâmplărie exterioară: pvc imitație lemn. Sunt interzise placajele cu piatră artificială. Respectarea codului civil privind vederea în proprietățile vecine” prin demolare parțială, consolidare, reabilitare, recompartimentare, modificare fațade, rezultând imobil locuințe colective d+p+2e+3e retras, împrejmuire teren, organizare de șantier. Documentul este valabil 12 luni.      
 

Despre Nutri Fitness SRL

 
Firma este fondată în anul 2015. Conform termene.ro, în anul 2022 a raportat 178.674 lei profit la o cifră de afaceri de 251.154 lei. Activitatea principală a companiei este de „Învățământ în domeniul sportiv și recreational”. Sediul social este în Eforie Nord, județul Constanța, pe strada Diamant nr. 8B.
 
Vasile Luca deține 95% din capitalul social, restul de 5% fiind deținut de Roxana Trupină. Cea din urmă este și administratorul societății în cauză. Vasile Luca mai apare ca asociat în Vila Efor SRL, Activ Metal Gaz SRL și Dobrogea Natural Farm SRL.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și
 
Afaceri Constanța Sammarina SA modifică clădirile de pe șoseaua Mangaliei. Ce document a obținut?
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.