Imobiliare Constanța Oro Invest SRL modifică blocul de 7 etaje din Piața Ovidiu!

  • Primăria Constanța a eliberat documentul de urbanism pe 30 august 2023
  • Documentul este valabil 12 luni
  • Investitorii sunt Skantzikas Ioannis şi Gioxas Antonios
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Oro Invest SRL, care investește în centrul municipiului Constanța, zona peninsulară.
 
Prin CU 2297 din data de 30 august 2023, Oro Invest SRL va modifica proiectul în curs de execuție autorizat cu AC 1113 din data de 14 august 2020 pe care îl edifică pe strada Piața Ovidiu nr. 4-5, Constanța, „Reamenajări interioare și modificări fațade imobil existen S+P+7E+M, schimbare parțială în alimentație publică” prin reamenajări interioare și modificare terasă. Documentul este valabil 12 luni.
 
Amintim că în 2020, Societatea Oro Invest SRL, controlată de grecii Skantzikas Ioannis şi Gioxas Antonios, au solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Constanţa acord de mediu pentru reamenajarea imobilului existent S+P+7e+M - schimbare parţială destinaţie în alimentaţie publică.
 
Oro Invest SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2007, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt grecii Skantzikas Ioannis şi Gioxas Antonios. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

În anul fiscal 2022, societatea cu niciun salariat a declarat o cifră de afaceri de 0 lei şi o pierdere de 694.444 lei.


Conform termene.ro, Gioxas Antonios mai apare în firmele Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Iolkos Invest SRL, Blue Beach SRL, Mec-El Project Engineering, Innotube SRL, Fotona Shine Retention SRL si Black Sea Suppliers SRL.
 

Skantzikas Ioannis apare și în firmele Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Iolkos Invest SRL, Blue Beach SRL, Innotube SRL, Fotonia Shine Retention SRL, Black Sea Suppliers SRL și Thermopick Insulation SRL.
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Grecii Skantzikas şi Gioxas vor reabilita mastodontul de beton din Piaţa Ovidiu, din faţa Muzeului de Istorie Națională şi Arheologie
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Blocul grecilor din Piața Ovidiu va fi modificat. Ce voiau să facă cu mansarda?

05 Mar 2024 2678

Grecii Skantzikas şi Gioxas vor reabilita mastodontul de beton din Piaţa Ovidiu, din faţa Muzeului de Istorie Națională şi Arheologie

28 Feb 2020 4697

Europroiect SRL şi Oro Invest SRL nu mai fuzionează. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

26 Mar 2018 2482

Ioannis Skantzikas şi Antonios Gioxas au stabilit Europroiect SRL a fuzionat cu Oro Invest SRL

09 Feb 2018 4422

Oro Invest, firmă „polispecializată“ Grecul împrumutat de Mazăre îşi extinde una dintre afacerile din Constanţa

04 Aug 2015 5010