Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

  • Este vorba de investiția „Construire imobil locuințe colective S+P+2E, corp apart-hotel S+P+2E cu centru SPA și spații comerciale, locuințe unifamiliale S+P+2E, restaurant cu birouri P+2E, amenajare incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier”
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță faptul că firma Prodexpert Logistics SA a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar din stațiunea Mamaia, zona On Plonje Jr.
 
Este vorba de investiția „Construire imobil locuințe colective S+P+2E, corp apart-hotel S+P+2E cu centru SPA și spații comerciale, locuințe unifamiliale S+P+2E, restaurant cu birouri P+2E, amenajare incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier”, care va fi situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona On Plonje Jr.
 
Despre Prodexport Logistics SA


Potrivit termene.ro, firma Prodexport Logistics SA a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „manipulări“.

Pachetul de acțiuni al Prodexport Logistics SA este deținut de Marius – Lucian Lisandru (44%), Epsilon Vision SRL (26%), Carmen Maxim (10%), Teodora Moraru (9%), Nicoleta Vîrlănuță (9%) și Remus – Alfredo Budur (2%). Calitatea de administrator este deținută de Elena Lisandru.  

În 2022, Prodexport Logistics SA a avut un profit de 519.458 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
 
Pachetul de acțiuni al Midia Internațional SA este deținut de Prodexport Logistics SA și de Listă persoane fizice. Pachetul de acțiuni al Midia Internațional SA este deținut de Prodexport Logistics SA și de Listă persoane fizice.



Platforma termene.ro informează că Prodexport Logistics SA nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.



PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Midia Internațional SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.