Imobiliare Constanța Sulina International SRL ridică un hotel de 7 etaje la Cap Aurora

  • Terenul propus pentru realizarea investiției este situat în Jud. Constanţa, Mun. Mangalia, stațiunea Cap Aurora
 
Pe masa Agenției pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus memoriul de prezentare de către Sulina International SRL, ce vizează edificarea unui imobil de 7 etaje în stațiunea Cap Aurora, pe strada Gala Galaction, lot 1, județul Constanța.
 
Terenul propus pentru realizarea investiției este situat în Jud. Constanţa, Mun. Mangalia, stațiunea Cap Aurora, str. Gala Galaction, LOT 1, nr. cadastral 112897, în intravilan, conform planului de încadrare.
 
Terenul are o suprafață de 4.950 mp, fiind proprietatea investitorului. Pe teren se regăsește o construcție de 26 mp, post trafo, care se menține. Pe teren se dorește edificarea unui imobil P+3E-7R cu destinația de hotel cu restaurant, amenajări și dotări aferente funcțiunii, amplasare firmă luminoasă și organizare de șantier.  Vor fi amenajate 73 de locuri de parcare. Construcția va găzdui 178 de unități locative și spații conexe.
 
Sulina International SRL
 
Firma este fondată în anul 2013, iar pentru anul 2022 a raportat 40 de salariați, o cifră de afacei de 11,6 milioane lei și un profit de 4,4 milioane lei. Sediul social este la Hotel Sulina din Mamaia. Asociați în firmă sunt Mitică Dumitru și George Dumitru, cu o cotă de 50% fiecare, cei doi fiind și administratorii companiei.
 
George Dumitru este asociat unic în Georgys Global SRL, iar Mitică Dumitru apare în Decebal Estival 2002 SA, D&Gys Bakery SRL și D&Gys Comimpex International SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

New Love Construct supraetajează blocul de pe bd. Aurel Vlaicu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Acționarii Decebal Estival 2002 SA, convocați în AGOA. Iată despre ce vor discuta

28 Oct 2023 714

Fotoreportaj Cimitirul Maritim Multietnic Sulina, un adevărat obiectiv turistic. Povești impresionante scrise pe monumente funerare (GALERIE FOTO)

24 Jul 2022 2721

Patru firme au acordul Primăriei Constanţa pentru amenajarea unor plaje turistice în Mamaia

05 May 2016 6303