Imobiliare Constanța Tesalia SRL nu poate extinde construcția de pe strada Daciei

  • Documentația are o valabilitate de 12 luni.

Tesalia SRL a obținut un document de urbanism de la Primăria Constanța pentru investiția pe care dorește să o realizeze în municipiu, pe strada Daciei nr. 8.

Prin CU 1105 din 24 aprilie 2024, firma nu poate utiliza documentul în scopul declarat – „Extindere construcție, amplasare pergolă, modificare acoperiș, modificare fațade, recompartimentări interioare, schimbare destinație din locuință în spațiu alimentație publică, amenajare teren și desființare parțială împrejmuire, organizare de șantier” deoarece nu se încadrează în reglementările P.U.G. referitor la utilizările admise (funcțiunea de alimentație publică nu este admisă). Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 

Despre Tesalia SRL

Compania Tesalia SRL este fondată în anul 1997, conform termene.ro. Pe anul 2022 a raportat un număr mediu de 5 angajați, iar cifra de afaceri a fost de 1,89 milioane lei, cu un profit de 1 milion de lei.

Sediul social este pe strada Ion Lahovari nr. 17, Constanța. Obiectul de activitate principal declarat la RECOM este „Cultivarea cerealelor (exclusive orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase”. Asociat unic și administrator este Iulia-Alexandra Nicolaescu. Ea mai apare ca asociat unic la Centro Dent Clinic SRL, cât și administrator la Râmnicu de Jos Cooperativă Agricolă.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 

Bloc de zece etaje, cu restaurant și piscină exterioară, edificat în Mamaia Nord. One Construction Top SRL, undă verde de la APM Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.