Imobiliare Constanța Un nou hotel-apartament va răsări la Olimp. Investitorii sunt bucureștenii de la Fapaco SRL (DOCUMENT)

La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depusă documentația de mediu în ceea ce privește emiterea acordului de mediu pentru firma Fapaco SRL, din București, care dorește să edifice un imobil în Olimp, județul Constanța.
 
Este vorba de construirea unui imobil 2S+Ds+P+4E, hotel-apartament, realizare împrejmuire teren, branșamente la utilități și organizare de șantier, care este propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, stațiunea Olimp, strada Olimp nr. 16, zona Complex Camping Olimp, fosta str. Amfiteatru nr. 5.
 
Mediul a decis că trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului în ceea ce privește investiția Fapaco SRL.
 
Parcarea autovehiculelor se va face asigurând 89 locuri de parcare în cadrul incintei dintre care 31 de locuri vor fi amplasate la nivelul demisolului, 29 de locuri vor fi amplasate la nivelul subsolului 1, iar restul de 29 de locuri de parcare vor fi asigurate la nivelul subsolului 2. Suprafața construită propusă este de 853,6 mp, terenl având o suprafață totală de 21.403 mp. Valoarea de investiție totală pentru lucrările propuse este estimată la o valoare de 10.577.769 lei. Se vor obține 74 unități locative (garsoniere, studiouri de 2c, apartamente de 2c și apartamente de 3c).
 

Fapaco SRL

 
Firma este fondată în anul 2001, iar pe ultimul an financiar a raportat 303 de salariați, o cifră de afaceri de peste 172 milioane lei, cât și un profit de 27,5 milioan lei. Sediul social este pe Splaiul Independenței nr. 313B, din București. Ionuț Cosmin Fleancu deține 55% din societate, iar Paulina Fleancu restul de 45%. Cei doi sunt și administratorii firmei.
 
Ionuț Cosmin Fleancu apare și în firmele Novum Business Invest SRL, Novum Business Services SRL, Mobilis Prod Impex SRL, Owner Managed Real Assets SRL, Eurofond Invest SRL, Confima Services SRL, Fapaco Recycle Services SRL, Pacii Residence SRL, Avicola Sud-Est SRL.
 
Paulina Fleancu apare doar în Fleancu Paulina Persoană Fizică Autorizată.
 
De menționat este faptul că în septembrie 2023, Fapaco SRL a primit două contracte prin cumpărare direct de la Sinaia Forever SRL pentru material pentru lucrări de construcții, în valoare de 2.430 lei, respectiv 2.700 lei. Sinaia Forever SRL este o societate aflată în directa subordine a Consiliului Local Sinaia.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Decizie de la Mediu Un nou magazin Dedeman va fi construit în Constanța. Răspunsul primit de Prefabricate Dobrogea SRL

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.