Imobiliare Constanța Undă verde pentru Milena Elena Ornament SRL! Va ridica un depozit de producție a produselor din beton, ciment și ipsos

  • Milena Elena Ornament SRL, societatea controlată de Tudorel-Sorinel Jantea, din Năvodari, intenționează să construiască, la Năvodari, un depozit de producție a produselor din beton, ciment și ipsos.
  • Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
 
Agenția pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrarepentru proiectul celor de la Milena Elena Ornament SRL.

Mediul a decis că „NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: depozit productie produse din beton, ciment ipsos, birou, vestiar, grup sanitar, platforma betonată, panouri fotovoltaice, puț apă potabilă și împrejmuire, propus a fi amplasat în Năvodari, bulevardul Năvodari cu acces din De 277/103/1/29.
 
Titularul proiectului este Milena Elena Ornament SRL prin Tudorel Sorinel Jantea și Mihaela Ticuleanu.
 

Milena Elena Ornament SRL

 
Milena-Elena Ornament SRL s-a înființat în 2020, cu sediul social în Năvodari, strada Midiei, cu obiect de activitate „fabricarea articolelor din beton, ciment şi ipsos“.
 
Firma a fost fondată de Tudorel-Sorinel Jantea, din Năvodari, acesta fiind și administrator.
 
Decizia privind înființarea firmei a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea a IV-a cu numărul 4078, din data de 19 noiembrie 2020.
 
Recent, compania și-a reluat activitatea și și-a schimbat obiectul secundar de activitate.
 

Potrivit Deciziei nr. 5 din data de 20.03.2023 a asociatului unic (Tudorel-Sorinel Jantea) s-a aprobat reluarea activităţii societăţii și s-a renunţat la toate codurile CAEN aflate în obiectul secundar de activitate.
 
Conform deciziei, noul obiect secundar de activitate va avea următoarele coduri CAEN: fabricarea produselor din beton pentru construcţii, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, alte lucrări speciale de construcţii n.c.a. și depozitări.

 
Tot potrivit Deciziei nr. 5 din data de 20.03.2023, administrarea societăţii se face de către Tudorel-Sorinel Jantea, pe perioadă de 30 ani, având puteri depline de reprezentare şi administrare.
 
Decizia a fost redactată şi semnată în cinci exemplare originale, la data de 20 martie 2023 și publicată în Monitorul Oficial, Partea a IV-a cu numărul 1763 din data de 18 aprilie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Milena Elena Ornament SRL construiește, la Năvodari, un depozit de producție a produselor din beton, ciment și ipsos

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Milena Elena Ornament SRL construiește, la Năvodari, un depozit de producție a produselor din beton, ciment și ipsos

18 May 2023 1175