Imobilul edificat de Disan Expert SRL pe strada Maior Șofran din municipiul Constanţa va fi modificat

  • Pe data de 30 aprilie, Primăria Constanța a emis un act de urbanism pentru Disan Expert SRL.
  • Este vorba despre certificat de urbanism, care poate fi utilizat în scopul declarat pentru construire imobil locuire colectivă SP+P+1-2e locuințe colective, refacere împrejmuire prin recompartimentări interioare, închidere balcoane și organizare de șantier.
  •  Actul de urbanism este valabil 24 de luni. Asociat unic și administrator este Victor Sîmboteanu.
 
Societatea Disan Expert SRL a decis să modifice blocul de două etaje de pe strada Intrarea Maior Șofran nr. 6 din municipiul Constanţa.
 
Pe data de 30 aprilie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1159: Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru construire imobil locuire colectivă SP+P+1-2e locuințe colective, refacere împrejmuire prin recompartimentări interioare, închidere balcoane și organizare de șantier”. Actul de urbanism este valabil 24 de luni.

 
Despre Disan Expert SRL

 
Înființată în anul 2003, firma are sediul pe bulevardul Mamaia, nr. 195, Bloc M195 din Constanța și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociat unic și administrator este Victor Sîmboteanu. Potrivit termene.ro, Victor Sîmboteanu este asociat si administrator în Hidro Cons SRL,  Sâmboteanu Victor Persoană Fizică Autorizată și ARV Constructii & Dezvoltare SRL.
 
Potrivit termene.ro, firma a obțiut, prin negociere directă, de la autorități publice locale 17 contracte. Printre acestea se numără: Palatul Copiilor Constanța, Liceul Teoretic Murfatlar, Municipiul Mangalia și altele.
 
În anul 2023, firma cu 126 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 35.124.947 lei și un profit de 659.918 lei.      
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

 
Mediul și-a dat acordul pentru imobilul de 6 etaje pe care Disan Expert îl va edifica la Constanța
 
O firmă din Constanţa deţinută de doi basarabeni se va ocupa de modernizarea clădirii post control Poarta 1 (document)
 
Undă verde de la Municipalitate: Imobilul ridicat de Primavera Campus SRL în municipiul Constanța, în zona Campusul Universitar, va fi modificat

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobil de 5 etaje în zona Lacului Siutghiol din Constanța Firmele Atât s-a Putut - AA SRL și ARV Construcții &Dezvoltare SRL, tot mai aproape de realizarea investiției

16 Feb 2024 942

Firme Constanța O firmă de construcții își schimbă sediul

29 Aug 2023 937

Disan Expert SRL va elabora un PUD pentru o viitoare investiție la Constanța

18 Oct 2022 1302

Un apart-hotel cu opt etaje se va ridica în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol! Un nou aviz în favoarea investitorului

21 Mar 2017 4052