Investiție imobiliară la Ovidiu. Două firme din Suceava și București vor ridica un complex de servicii

  • Suprafața totală este de 6.000 mp, fiind fără construcții, în zona de sud a orașului
 
RCI Project SRL și MM Roof Intermed SRL au depus un memoriu de prezentare la Agenția pentru Protecția Mediului ce vizează elaborarea unui PUZ pentru un teren din Ovidiu, județul Constanța, pentru construirea unei clădiri cu birouri, amenajare platforme, depozitare, hale, spălătorie auto, stații încărcare auto, parc fotovoltaic, împrejmuire și utilități.
 
Terenul vizat este în Ovidiu, tarla 98, parcela A493/2, lot 2, lot ½. Suprafața totală este de 6.000 mp, fiind fără construcții, în zona de sud a orașului. Conform documentului atașas, potențialul de dezvoltare al zonei constă în creșterea calității fondului construit, prin realizara unui complex cu funcțiune mixtă destinată serviciilor care să valorifice terenurile dispuse de-a lungul drumului modernizat DN3C, fost DJ 136.
 
Despre RCI Project SRL
 
Firma este fondată în anul 2016, iar conform termene.ro pe anul 2022 a raportat 3 salariați, o cifră de afaceri de 2,8 milioane lei și un profit de 47.510 lei. Sediul social este în Suceava, pe strada Republicii nr. 78, localitatea Iacobeni. Asociat unic în firmă este Alexandra Roxana Iacoban, care este și administrator al companiei.
 
MM Roof Intermed SRL
 
Firma este înființată în anul 2020, iar potrivit termene.ro pe anul 2022 a raportat 3 salariați, 2,2 milioane lei cifră de afaceri și aproape 400.000 lei profit. Sediul social este în București, pe șoseaua Alexandriei nr. 236-240. Daniela Marcu este asociat unic și administrator. Ea mai apare în firma Real Aloe Solutions SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:
Teren din Mamaia, vândut de Primăria Constanța. Cine și-a asumat dreptul de preemțiune?

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.