Investiție imobiliară pe strada Comarnic din Constanța Muncipalitatea obligă firma Constil International SRL să elaboreze un PUZ

  • Constil International SRL a solicitat un act de urbanism de la Municipalitate. 
  • Investiția va fi realizată pe strada Comarnic din Constanța.
  • Constil International SRL este controlată de Florin Laurențiu Știrbu.

Primăria Constanța a emis pentru Constil International SRL un act de urbanism, care prevede o investiție imobiliară pe strada Comarnic din Constanța.

Mai exact, este vorba despre certificatul de urbanism nr. 501 din data de 22 febriarie 2024, care constă în următoarele: Dezlipire teren cu suprafața de 1.877 mp, lotul 2/2/1 cu suprafața de 810 mp; lotul 2/2/2 cu suprafața de 1.067 mp – fără acces la circulații publice (teren neconstruibil) în vederea construirii pentru zona de reglementare ZRCC2 elaborarea P.U.Z. este obligatorie și va fi unicul document care, odată aprobat conform legii, va sta la baza eliberării certificatului de urbanism și autorizației de construire“.

Certificatul de urbanism se referă la terenurl de pe strada Comarnic nr. 72, lot 2/2, loc. Constanţa și este valabil 12 luni.
 

Despre Constil International SRL



Înființată în anul 2001, Constil International SRL are sediul social pe strada Dionisie Cel Mic, nr. 16, Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Florin Laurențiu Știrbu este asociat unic și administrator.

În anul fiscal 2022, societatea cu 9 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.053.505 lei și un profit de  27.393 de lei.


PRECIZĂRI


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O firmă din Dâmbovița vrea să înființeze o unitate eoliană în satul Siriu, comuna Crucea, județul Constanța

Firma Up To You SRL din Ialomița va amenaja un sector de plajă din Mamaia, Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.