Investiție la Năvodari. Firma Uni Star SRL edifică o stație de încărcare pentru vehicule electrice și spălătorie auto

La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, a fost depusă documentația necesară de către Uni Star SRL pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru stabilirea de indicatori urbanistici și funcțiuni pentru construirea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice și spălătorie auto.
 
Conform documentului depus, Planul urbanistic zonal are la bază Avizul de oportunitate nr. 20650 din 15.02.2023 și Certificatul de urbanism nr. 1021 din 14.12.2022, emise de Primaria Orașului Năvodari. Scopul documentației constă în elaborarea avizelor solicitate conform Certificatului de urbanism nr.1021 din 14.12.2022, în vederea stabilirii indicatorilor urbanistici și a funcțiunilor pentru construirea stației de încărcare pentru vehicule electrice și a spălătoriei auto, pentru terenul identificat cu nr. cad.  121764, bd. Năvodari, FN. Loc. Năvodari.
 
Terenul, în suprafață de 1350 mp, este situat în intravilanul orașului Năvodari, pe bulevardul Năvodari, în apropierea Combinatului petrochimic Midia Năvodari. Funcțiunea principală va fi de stație de încărcare pentru vehicule electrice și funcțiuni complementare: spălătorie auto, spațiu de vânzare, servicii – expunere, vânzare mici articole, alimentație publică și cafeterie, case de marcat, oficiu, grupuri sanitare, iar la etaj – administrație,  platformă de încărcare acoperită, cale de rulare și locuri de parcare.
 
La nivelul parterului este prevăzut un spațiu închis ce cuprinde zonă comercială – vânzare, cafeteria și anexe - spațiu pentru personal, oficiu, grupuri sanitare pentru clienți. La exterior este amplasată o terasă acoperită pentru cafeteria și o zonă acoperită pentru autovehiculele aflate la încărcare - 7 autoturisme și un autobuz/microbuz simultan. Este prevăzut și un spațiu acoperit pentru spălărea vehiculelor – 2 auto simultan, precum și o parcare neacoperită pentru vehiculele în așteptare – 7 locuri, din care 2 pentru vehicule aparținând persoanelor cu dizabilități.
 
La etajul construcției se intenționaează realizarea unui spațiu de administrație compus din încăperea principală – birou open space-și anexe-grupuri sanitare, oficiu, spațiu tehnic.
 
Pe terasa superioară se vor amplasa panouri fotovoltaice.
 

Despre Uni Star SRL

 
Firma este înființată în anul 1995, iar pe ultimul an financiar (2022) a raportat 6 salariați, o cifră de afaceri de 2,9 milioane lei și un profit de 1,6 milioane de lei. Sediul social este în Năvodari, județul Constanța, pe strada T3 nr. 50. Activitatea principală a firmei este de „Colectarea și epurarea apelor uzate”, potrivit codului CAEN. Emilia Bancu este asociat unic și administrator.

Citește și

Un nou parc fotovoltaic la Deleni! Cine construiește

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Uni Dalid Star 2000 SRL, undă verde de la APM Constanţa pentru supraetajarea vilei Mimoza, situată în Eforie Nord

25 Oct 2018 2942

O vilă se transformă în hotel, la Eforie Nord! Cine este proprietarul clădirii (document)

17 Oct 2018 2465