La Contesa Resort SRL a obținut două autorizații de construire! Este vizată investiția din zona Parc Tăbăcărie

Foto  cu rol ilustrativ - Parcul Tăbăcărie
  • Firma a fost înființată în anul 2012, conform datelor furnizate de către Registrul Comerțului
 
Primăria Constanța a eliberat două autorizații de construire pentru firma La Contesa Resort SRL, prin Cojocaru Vlăduț (administrator), care dorește să investească în zona Parc Tăbăcărie.
 
Cele două autorizații au fost emise vineri, 31 martie 2023, și au ca scop următoarele:
  • AC 316 - 03/31/2023 - La Contesa Resort - Amenajare terasă existentă la parterul imobilului C1 (clădire parter + terasă, alimentație publică) prin amplasare pergolă, montare copertină necirgilabilă retractabilă ușoară și delimitare terasă prin construire balustradă din sticlă (tip ghilotină). Construire scară metalică exterioară (lde la parter la terasa circulabilă) și amplasare firme luminoase pe fațada imobilului C1 (clădire parter+terasă, alimentație publică)
  • AC 317 - 03/31/2023- La Contesa Resort - amenajare terasă circulabilă existentă a imobilului c1 (clădire parter și terasă, alimentație publică) prin amplasare pergola și montare copertină retractabilă necirculabilă ușoară.
Ambele documente sunt valabile 24 de luni.
 

Despre La Contesa Resort SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2012, conform datelor furnizate de către Registrul Comerțului și are ca sediu social adresa din Constanța, bulevardul Tomis nr. 279, la un apartament.

Activitatea principală a firmei constă în „Restaurante”, iar asociați sunt Rodica Salomia și Georgian Neacșu, ambii cu o cotă parte de 50%, iar administrator este Vlăduț Cojocaru. În anul 2021, firma a raportat 9 salariați, o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane de lei, iar profitul a fost de 276.201 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Biserica Sfântul Mina din parcul Tăbăcărie, donație de 10.000 lei pentru cei afectați de incendiul de pe Nicolae Grindeanu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.