Mamaia Nord Undă verde pentru supraetajarea unui bloc de patru etaje ridicat de o firmă înființată anul trecutAgenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară a societății Sunway Residence SRL.
 
Decizia a fost că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „MODIFICARE PROIECT IN CURS DE EXECUTIE AUTORIZAT CU A.C. 26/01.02.2022 PRIN SUPRAETAJARE CU UN NIVEL IN LIMITA A 20% DIN SUPRAFATA DESFASURATA CONFORM LEGII 50/1991, RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE, REFATADIZARE SI REALIZARE SPATII TEHNICE SI TERASA CIRCULABILA”, în judeţul Constanţa, oras Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M4 nr. 6, parcela NA 166/109/3. Titular al proiectului este Sunway Residence S.R.L. prin Anagnoste Dimu. Este vorba de supraetajarea blocului de patru etaje.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 

Despre Sunway Residence SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2021, cu sediul pe strada Muscel, nr. 3, municipiul Constanța. în firmă sunt asociați firmele Angelli SRL și Urban Homes Project SRL, ambele cu o cotă parte de 50%. Administrator sunt Cortizo Romeo Cazacu și Dimu Anagnoste. Firma a raportat pentru anul 2021 0 lei cifră de afaceri, 0 salariați și o pierdere de 18.000 lei.
 
Despre Angelli SRL
 
Societatea a fost înființată în 1995, cu sediul pe strada Soveja, din municipiul Constanța. asociat unic și administrator este Dimu Anagnoste. În anul 2020, firma a raportat 2 salariați, cu o cifră de afaceri de 2.615.496 lei, cu un profit de 488.687 lei.
 
Despre Urban Homes Project SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul social pe aleea Daliei, din municipiul Constanța. În firmă, asociați sunt Cortizo Romeo Cazacu și Dilec Sefa, ambii cu 50% cotă de partiicpare. Cortizo Romeo Cazacu este administratorul firmei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce se construiește O firmă înființată în 2021 vrea bloc de locuințe în Mamaia Sat. Cine sunt asociații

13 Oct 2021 2010