Metropol Star SRL, firma familiei Ciote, vrea să supraetajeze hotelul din Satul de Vacanță

  • Conform CU 290 din data de 1 februarie 2023, Metropol Star SRL dorește supraetajarea unui imobil C2 în suprafață de maxim 20% din suprafața construită desfășurată
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Metropol Star SRL, care dorește să supraetajeze imobilul pe care îl deține în zona Luna Parc (Satul de Vacanță), unde funcționează Boutique Hotel Quartz.


 
Conform CU 290 din data de 1 februarie 2023, Metropol Star SRL dorește supraetajarea unui imobil C2 în suprafață de maxim 20% din suprafața construită desfășurată, conform prevederilor Legii 50/1991 întrucât „Se încalcă prevederile art. 11^1 lit. d) din legea nr. 50/1991, modificată prin legea nr. 193/2019 autorizația de construire nr. 231/2018 a fost emisă în baza documentației de urbanism P.U.Z. aprobată cu H.C.L. nr. 510/2009 care a beneficiat de derogări pentru C.U.T. conform prevederilor art. 11^1 lit. d). Documentul este valabil 12 luni.
 

Metropol Star SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2002, firma are sediul social în municipiul Constanţa, cu sediul pe strada Ștefan cel Mare. Capitalul social subscris, de 230.000 de lei. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Cristina Steliana Ciote este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; fabricarea sucurilor de fructe şi legume;
fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase, prelucrarea ceaiului şi a cafelei; fabricarea gazelor industriale;

fabricarea coloranţilor şi a pigmenţilor; fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic; lucrări de demolare a construcţiilor; lucrări de pregătire a terenului; lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii;

comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu motociclete, piese şi accesorii aferente; întreţinerea şi repararea motocicletelor; intermedieri în comerţul cu produse alimentare, băuturi şi tutun; transporturi prin conducte; depozitări; alte servicii de cazare;

restaurante; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente; proiecţia de filme cinematografice; activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală; activităţi de difuzare a programelor de radio; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; activităţi ale agenţiilor de publicitate; servicii de reprezentare media; activităţi ale cluburilor sportive; activităţi ale centrelor de fitness; alte activităţi sportive; bâlciuri şi parcuri de distracţii şi multe altele.

 

Firma are următoarele puncte de lucru: Mamaia, spaţiul nr. 13 din cadrul complexului comercial situat în zona Teatrului de Vară - hotel Perla, restaurant Cleopatra, subzona 1, zona A; staţiunea Mamaia, zona Luna Park.
 
În anul fiscal 2021, firma cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.348.986 de lei şi un profit de 487.206 lei. 
Societatea comercială Metropol Star SRL a fost înfiinţată de Dumitru Ciote şi Stere Ciote. În anul 2007, în firmă a fost cooptată Cristina Steliana Ciote, iar ceilalţi doi asociaţi menţionaţi s-au retras din firmă, cesionându-şi părţile sociale către noua asociată.
 
Cristiana Steliana Ciote mai este asociată în Danessa Express SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:

Metropol Star SRL investeşte într-un hotel de patru etaje pe care îl va ridica pe aleea Lunii
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Metropol Star SRL investeşte într-un hotel de patru etaje pe care îl va ridica pe aleea Lunii

07 Mar 2018 3669