O firmă din județul Constanța supraetajează hotelul pe care îl ridică în Mamaia Nord

  • Toate informațiile pot fi accesate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, iar observațiile se primesc zilnic la instituție.
 
 
Firma GDC Dezvoltator Construct SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru un proiect pe care îl dezvoltă pe raza localității Năvodari, din județul Constanța.
 
Vorbim așadar de proiectul „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 608/17.12.2021 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform legii 50/1991 rezultând un imobil spații de cazare P+5E+Spații tehnice cu spațiu comercial la parter și intrare în legalitate pentru modificare fațade și recompartimentare”. Implementarea acestuia se face în zona Mamaia Nord, pe strada A5, fără număr, lot 52/2/1, județul Constanța.
 
Toate informațiile pot fi accesate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, iar observațiile se primesc zilnic la instituție.
 
Despre GDC Dezvoltator Construct SRL
 
Firma are sediul pe raza UAT Cumpăna, pe strada Morii, fiind fondată în anul 2018. Activitatea principal este cea de „Dezvoltare (promovare) imobiliară, conform codului CAEN. Asociat unic și administrator este Mariana Georgescu. Pentru anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 799.406 lei, un număr de doi salariați, cu o pierdere de 191.937 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Citește și:

Hotel de cinci etaje în Mamaia! Investitorul a obținut documente noi
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.