O firmă din municipiul Constanța dorește intrarea în legalitate cu niște lucrări. Ce document a obținut de la primărie?

  • Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 
 
Primăria Constanța a eliberat un document de urbanism pentru societatea Winman SRL, care are sediul în municipiu.
 
Conform CU 1344 din 4 mai 2023, firma amintită dorește să efectueze amenajări interioar eși exterioare la corpurile C1,C3 și C4, realizare supantă la corp C4, extindere corp C3 cu un spațiu tehnic - lucrări realizate fără autorizație de construire conform proces verbal nr. 2308/2023; Refațadizare; Amenajări și recompartimentări interioare; Construire copertină/platformă betonată acoperită închisă parțil. Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 
Despre Winman SRL
 
Firma este înființată în anul 2008 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Interioară 4, județul Constanța. Compania se ocupă de fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții.
 
Asociat unic și administrator este Alexandru Costin Mănăilă. El a mai avut două societăți, care în prezent sunt radiate – Transat Inc SRL și Interforest SRL. Conform confidas.ro, pentru anul 2021, societatea a raportat 18 salariați, cu o cifră de afaceri de 5,6 milioane lei și un profit de 306.641 lei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.