O spălătorie auto din Constanța va deveni restaurant Subway! Documentație, eliberată de primărie

  • Nu este precizată adresa în documentul emis de primărie, iar valabilitatea documentului este de 12 luni.
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Zola Food International SRL, pe care funcționează o parte din restaurantele Subway în România. Firma dorește să investească în municipiul Constanța.
 
Prin CU 3186 din data de 28 noiembrie 2023, firma Zola Food International SRL, firma dorește schimbarea destinației din spălătorie auto în restaurant fast-food, modificări interioare și exterioare CF, concept Subway, amplasare firme și logo-uri luminoase pe fațadă, în municipiul Constanța. Nu este precizată adresa în documentul emis de primărie, iar valabilitatea documentului este de 12 luni.
 

Zola Food International SRL

 
Firma este fondată în anul 2014, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 106 salariați, o cifră de afaceri de 27 milioane lei și un profit de 1,7 milioane lei. Sediul social este în București, Sector 1, pe bulevardul G-ral Gheorghe Magheru nr. 7. Societatea are 19 puncte de lucru, iar asociați sunt Dumitru Cristian Tănase – 50,5%, care are și calitate de administrator, și QSR Partners SRL – 49,5%.
 
Dumitru Cristian Tănase este administrator în QSR Partners SRL, dar și asociat în Abiseea SRL și Sara Serv SRL. QSR Partners SRL are asociat unic firma Abiseea SRL, deținută 100% de Dumitru Cristian Tănase.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Hotelul Perla din Mamaia va fi desființat. Ce va construi societatea Inproiect în locul său? (DOCUMENTE)

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.