Primăria Constanța. Certificat de urbanism pentru investiția anunțată de West Trade Invest

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Westa Trade Invest SRL, care dorește să investească în municipiul Constanța.
 
Prin CU 3051 din data de 15noiembrie 2023, firma Westa Trade Invesr SRL a primit răspuns cu privire la investiția dorită pe strada Oborului nr. 41 din Constanța. Mai precis, certificatul poate fi utilizat în scopul declarat pentru „DESFIINȚARE CORPURI C1-LOCUINȚĂ PARTER (S=511mp), C2-ANEXĂ (S=63mp), C3-ANEXĂ (S=89mp), C4-ANEXĂ (S=4mp) ȘI CONSTRUIRE IMOBIL LOCUINȚE COLECTIVE S+P+3E-4E CU COMERȚ ȘI SERVICII LA PARTER, ÎMPREJMUIRE ȘI AMENAJARE TEREN”. Documentul este valabil 12 luni.
 
Westa Trade Invest SRL
 
Firma este înființată în anul 2018, cu sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 103, Constanța. Asociați în firmă sunt Elvira Ursatii – 99% și Oleg Ursatii – 1%, administrator fiind cel din urmă. În anul 2021, firma a raportat 0 lei cifră de afaceri, fără angajați și o pierdere de 57.905 lei.
 
Cei doi mai apar asociați cu cote egale în firm N’Oley Medical Center SRL, firmă pe care funcționează un cabinet ginecologic.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și
Ce răspuns a oferit Primăria Constanța pentru investiția anunțată de Westa Trade Invest SRL?

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.