Răspuns de la APM Constanța pentru hotelul de șase etaje ridicat la Eforie

  • Hotelul va fi amplasat în orașul Eforie, localitatea Eforie Nord, parcela L290/1/1, lot 20, jud. Constanța
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul investitorului Constantin Gigică.
 
Este vorba de construirea unui Hotel D+P+6E(R)  cu parcare la subsol, amplasat în orașul Eforie, localitatea Eforie Nord, parcela L290/1/1, lot 20, jud. Constanța.
 
Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, str. Unirii nr. 23 și la domiciliul lui Gigică Constantin, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Observaţiile/contestatiile publicului interesat se primesc la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Constanta, str. Unirii nr. 23, pana la data de 26.02.2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Ce se construieșteConstantin Gigică edifică un hotel de șase etaje în Eforie Nord

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Modificări în SMC Lact SRL. Ce au decis asociații?

26 Sep 2023 819

Ce se construiește Constantin Gigică edifică un hotel de șase etaje în Eforie Nord

18 May 2021 1951