Răspuns negativ de la Primăria Constanța Fundația Concord nu poate extinde și supraetaja Casa Ialomița din Satul de Vacanță

  • Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism nr. 772 pentru Fundația Cultural Științifică Concord.
  • Potrivit actului de urbanism, Fundația Cultural Științifică Concord nu poate supraetaja Casa Ialomița din Satul de Vacanță.

Fundația Cultural Științifică Concord și-a anunțat intenția de a extinde și supraetaja Casa Ialomița din Satul de Vacanță, obâinând un imobil P+5E-6E retras - alimentație publică și cazare.
 
În acest sens, Fundația Cultural Științifică Concord a solicitat de la Primăria un act de urbanism necesar extinderii imobilului din Satul de Vacanță. Mai exact este vorba despre Casa Ialomița.
 
Pe data de 29 martie, Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism nr. 772 - Modificare poiect autorizat cu AC nr.1072/15.05.2008 «Extindere spațiu alimentație publică” prin Extindere și supraetajare pentru realizare imobil P+5E-6E retras - alimentație publică și cazare» întrucât valabilitatea AC nr.1072/2008 a încetat, iar lucrările propuse nu se încadrează în prevederile PUZ aprobat prin HCL nr.44/10.02.2011“. Certificatul de Urbanism nr. 772 este valabil 12 luni.
 
Fundația Cultural Științifică Concord a fost înfiintat în anul 2007. Fondatorul Fundaţiei Cultural Ştiinţifice este Dumitru Costea.
 
Fundația CONCORD cuprinde 3 departamente: nvatamânt pre-universitar, reprezentat de Liceul Tehnologic CONCORD, studii universitare și post-universitare și formare profesională.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 

Investiții Constanța: Marco Chim SRL, obligată de Municipalitate să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru desființarea Casei Sibiu din Satul de vacanță
 
Feciorii Vrancei SRL, la judecată cu Primarul Municipiului Constanța! Judecătorii au anulat cererea, afaceriștii cer reexaminarea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.