Sisi Stop 2020 SRL poate ridica imobilul pe strada Odessa din Constanța. Primăria a emis autorizația de construire

Primăria Constanța a eliberat o Autorizație de Construire pentru compania Sisi Stop 2020 SRL, prin Dincă Steriu, pentru construirea unui imobil pe strada Odessa nr. 2 din Constanța.
 
Prin AC 114 din 7 februarie 2024, societatea dorește construirea unui imobil P+3E+etaj tehnic – locuințe colective, realizare organizare de șantier și împrejmuire teren. Documentația este valabilă 24 de luni, imobilul urmând a fi edificat pe strada Odessa nr. 2 din Constanța.
 
Despre Sisi Stop 2020 SRL
 
Firma este fondată în anul 2020, conform termene.ro, iar pe anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 166.466 lei, cu o pierdere de 102.113 lei, cu un singur salariat. Sediul social este pe strada Banu Mihalcea nr. 44 din Constanța. Asociați în firmă sunt Dincă Steriu – 95% și Elena Steriu – 5%. Administrator este Dincă Steriu.
 
Termene.ro menționează faptul că Dincă Steriu mai apare asociat în Imperial Gas 2002 SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Un SRL cu datorii și fără angajați vrea să ridice un imobil în Constanța. A obținut certificat de urbanism de la Primărie

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.