Supraetajare de la 3 la 6 etaje, în Mamaia. Cine este investitorul?

  • Investiția se află în Mamaia Nord, str. D7 si aleea D7, FN, parcela A155/5/66 lot 7
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de mai multe persoane fizice.

Vorbim, așadar, de „Modificarea proiect în curs de execuție autorizat cu AC 483/07.10.2021 prin remodelare volumetrică, extindere și supraetajare cu 3 niveluri, realizare spații tehnice și terasa circulabila”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. D7 si aleea D7, FN, parcela A155/5/66 lot 7.
 
Titulari ai proiectului sunt Gherman Aurel Ilie, Enache Teia și Ibadula Birol, cu domiciliul în București.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23.
 
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
AC 483 din 7 octombrie 2021 este emisă pe numele Ibt Management Expert SRL și Evo Project Design SRL.   Este emisă pentru construirea unui imobil S+P+3E – apartamente și camera pentru închiriat și împrejmuire teren.
 
Ibt Management Expert SRL
 
Firma are sediul social în București, pe strada Diaconu Coresi, fiind fondată în anul 2021. Activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.  

 
În firmă îi regăsim asociați pe cei trei investitori, Aurel Ilie Gherman, Birol Ibadula și Teia Enache, cu o cotă de participare de 33,33%. Administrator este Aurel Ilie Gherman. În anul 2021, firma a raportat 0 lei cifră de afaceri, fără salariați, cu o pierdere de 281.151 lei.
 

Aurel Ilie Gherman mai apare în International Gold Promotion SRL și Kemosabe Cool Market SRL.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Imobil de 15 etaje, pe malul lacului Siutghiol. Investitorii sunt oameni de afaceri din Capitală

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.