Un imobil din Mamaia va fi supraetajat! Firma a primit undă verde de la Mediu

  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către GDG Dezvoltator Construct SRL.
 
 
APM Constanța a decis că nu trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 608/17.12.2021 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform legii 50/1991 rezultând un imobil spații de cazare P+5E+spații tehnice cu spațiu comercial la parter și intrare în legalitate pentru modificare fațade și recompartimentare”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. A5 F.N. lot 52/2/1 jud. Constanța.
 
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
   
 
 
  
Despre GDG Dezvoltator Construct
 
Firma este înființată în anul 2018. Conform termene.ro, firma a raportat în anul 2022 un număr de 2 salariați, o cifră de afaceri de 1,4 milioane lei și o pierdere de 344.205 lei. Activitatea principală a companiei este „Dezvoltare imobiliară”. Sediul social este pe strada Morii, din Cumpăna, județul Constanța. Asociat unic și administrator este Mariana Georgescu.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Imobiliare Constanța
Strolz Drilling SRL vrea să supraetajeze blocul din Palazu Mare. Răspunsul primit de la municipalitate


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amânare! Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dat termen în toamnă, pentru dosarul ce vizează firma GDG Dezvoltator Construct SRL

14 Mar 2024 611