Un nou centru rezidențial pentru persoane vârstnice se va construi în județul Constanța! Cine investește

Foto: PixabayAutoritatea pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru firma Bravimed Braga SRL.

 Mediul a decis că nu trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru următoarea investiție: „Desfiintare constructii anexe C1, C2 și C3 și construire centru rezidential pentru varstnici parter, amenajari exterioare si imprejmuire teren”, propus a fi amplasat in com. Cumpana, str. Dealul Sprii, nr.2B, jud.Constanta.
  
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 21.12.2023.
 
Despre Bravimed Braga SRL
 
Firma a fost fondată în anul 2018, conform termene.ro, iar pe anul 2022 a raportat un singur salariat, cu o cifră de afaceri de 360.000 lei și un profit de 263.302 lei. Sediul social este pe strada Monumentului nr. 54l, Cumpăna, județul Constanța.
 
Victoria Braga este asociat unic și administrator al firmei. Ea mai ese asociat în Bravimed 2001 SRL.


Citește și


Prof. univ. dr. Victoria Braga - „Căpățînă - pseudo-manager, un ilustru necunoscut, impus de clasa politică a judeţului”

Sfântul Nicolae, sărbătorit astăzi și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Evoluție de top! Sub ochii tatălui său, Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat de două ori în meciul Glasgow Rangers - Braga, din Europa League

21 Feb 2020 2571

Prof. univ. dr. Victoria Braga - „Căpățînă - pseudo-manager, un ilustru necunoscut, impus de clasa politică a judeţului”

08 Jun 2016 18947