ZIUA LIVE. Va fi modernizată Telegondola din Mamaia? Ce încasări a avut în pandemie?

  • La ZIUA LIVE, discutăm, joi 17 februarie de la ora 14.00, despre indicatorii de performanţă și bugetului de venituri şi cheltuieli al societăţii pentru anul 2022
  • Municipiul Constanţa deține 46,51% din acțiunile Telegondola Mamaia SRL, alături de SC Mamaia SA, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%
  • Telegondola  a fost inaugurată pe data de 16 iulie 2004 și a devenit un simbol al stațiunii Mamaia

Bogdan-Dumitru Barață este Preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii Telegondola Mamaia SRL.

La ZIUA LIVE, discutăm, joi 17 februarie de la ora 14.00, despre indicatorii de performanţă și bugetului de venituri şi cheltuieli al societăţii pentru anul 2022.

Municipiul Constanţa deține 46,51% din acțiunile Telegondola Mamaia SRL, alături de SC Mamaia SA, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%.

Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.

Vă reamintim, Curtea de Apel Constanța a dispus în luna octombrie 2019 închiderea procedurii de reorganizare a activității debitoarei Telegondola-Mamaia SRL, în dosarul cu numărul 47/118/2012.

În cauza respectivă, firma solicitase deschiderea procedurii insolvenței, prin reorganizarea activității, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea se află în stare de insolvență.

Telegondola  a fost inaugurată pe data de 16 iulie 2004, a reprezentat o investiție de 3.5 milioane de euro și a devenit un simbol al stațiunii Mamaia.

O plimbare cu Telegondola durează 8 minute și se desfășoară pe o lungime de aproximativ 2 kilometri între Hotel Perla și Cazino, pe ambele sensuri.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Telegondola Mamaia și-ar putea întoarce fața către oraș. Studiu de fezabilitate pentru extinderea sistemului de transport pe cablu

18 Feb 2022 2981