Acuzaţii la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ Un elev susţine că un profesor ar fi cerut bani pentru fondul şcolii


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

anamaria

13 Mar, 2015 22:27

Sub amprenta anonimatului nu este permis a defaima o clasa intreaga sau cariera unui profesor. Acest elev ar trebui sa isi asume public, fara anonimat, ceea ce afirma pentru ca este suficient de matur la varsta aceasta cat sa inteleaga gravitatea vorbelor sale si ceea ce poate produce. Fiind un elev al unui liceu de prestigiu pe plan local si fara falsa modestie la nivel national, cand afirmi aceste lucruri ai o anume maturitate in gandire sustinuta de o verticalitate dobandita in urma educatiei si ca atare anonimatul nu iti face cinste. Cu siguranta se pot spune foarte multe despre invatamantul romanesc, si bune si rele, insa elevii ar trebui sa isi urmareasca scopul de a-si desavarsii educatia pentru a putea schimba aceste legi care ii dezavantajeaza si nu sa se angreneze in actiuni care nu le fac cinste. Cu putin timp inainte de sustinerea examenului maturitatii preocuparea majora ar trebui sa fie 100% catre sustinerea acestui examen. Acest elev ar trebui poate fara protectia anonimatului sa spuna ca aceeasi doamna profesoara, care ii este si diriginta, a fost una din sustinatoarele vehemente ce a militat impotriva practicilor protocolului bacalaureatului pentru a putea sa se elimine odata suspiciunile legate de 'cumpararea' examenelor. Cu certitudine anonimatul ascunde o situatie scolara nu tocmai buna si absente nemotivate care nu sunt datorate doamnei diriginte si nici fondului scolii ce face obiectul acestei acuzatii.

Popescu

13 Mar, 2015 19:41

Scoala nr.3 ,,Ciprian Porumbescu''- Fondul scolii este de 100 lei si este obligatoriu!!!!!!!!!!!!! Administrator ZIUA de Constanta: Va rugam sa ne contactati la nr. de telefon al redactiei - 0241.611.906 - pentru a ne oferi mai multe detalii.

Anon

13 Mar, 2015 13:54

La Călinescu ne obligă să cumpărăm (din nou) scaune, amenințându-ne că nu ne baga în bac. Administrator ZIUA de Constanta: Va rugam sa ne contactati la nr. de telefon al redactiei - 0241.611.906 - pentru a ne oferi mai multe detalii.

abcd

13 Mar, 2015 04:59

In toate liceele, scolile generaleddi gradinitele din constanta se cer bani...pt fondul clasei,banci,scsune etc. Fondul scolii..bineinteles pe care nu stiu de ce il cere camd scoala stiu ca e gratuita si plus de asta nu se renoveaza nimic in scoli si nici creta sau burete nu asigura scoala...tot elevi cumpara :)))))))))

abcd

13 Mar, 2015 04:56

Hahaha :))))) in toate liceele, scolile generale si gradinitele din constanta se cer bani pt. fondul clasei,jaluzele,banci,scaune fondul scolii()

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.