Elevii de Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Constanţa și-au întâlnit colegii de proiect din țările partenere - Germania și Suedia. Despre ce au discutat


Marți, 22 februarie 2022, elevii CNMB din echipa proiectului Erasmus+ "GenEthics - discussing the controversial bioethical issue of stem cell reseach ad an important issue if our time in the Eiropean context" au participat la o întâlnire de lucru în format online.


Ei și-au întâlnit colegii de proiect din țările partenere - Germania și Suedia, cu care au dezbătut teme de interes pentru obiectivele proiectului. Elevii din cele trei țări au lucrat atât în echipe mixte, cât si in grupul largit, dezbatând subiecte precum "Când începe viața individului?".


Elevii au facut schimb de impresii și bune practici pe tema principală a proiectului, exprimându-si speranța unei următoare intâlniri în format fizic cât mai curând.


La activități au participat și profesoarele Loredana Tanase, Andaluzia Arif si Roxana Nicolaescu, coodonatoarele elevilor din proiect.
 

Sursa foto-text: Facebook/ Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța -125 de aniPRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.